Presidenten: Hei verden!

ProfilbildeDet er med stor glede jeg ønsker velkommen til vår splitter nye ANSA-blogg! For de som ikke kjenner til oss fra før av, så er ANSA et infosenter for utenlandsstudier, en interesseorganisasjon og ikke minst studentsamskipnaden for norske utenlandsstudenter. Vi finnes omtrent over hele kloden, og har et nettverk av tillitsvalgte som tar utdannelsen sin fra Honolulu i vest til Kyoto i øst, fra København i nord til Cape Town i sør. Her på bloggen vår vil du kunne følge med på alt det morsomme som foregår rundt omkring i ANSA-verden, vi vokser stadig og nå er vi hele 25 ANSA-land! Alle disse vil være faste bidragsytere til bloggen. Dette er oppskriften på interessant lesing, spør du meg.

10ANSA-bloggen vil også være en anledning for meg som President til å holde dere medlemmene der ute oppdatert på hva jeg arbeider med her hjemme, på vegne av dere. En viktig og spennende del av min jobb er å være deres ansikt utad i Norge og kjempe for å fremme utenlandsstudentenes interesser. Jeg vil prøve så godt jeg kan å inkludere dere i min hverdag her i Storgata 19, og dele bilder og historier fra når jeg er ute på reise for å delta på ANSA-arrangementer og møte medlemmer. Det har bare gått fire uker siden jeg tok over stafettpinnen, men jeg har allerede opplevd mye morsomt som jeg gleder meg til å fortelle dere. Jeg kan begynne med å røpe at jeg blant annet har møtt det som nå blir Norges nye statsminister! Mer detaljer kommer senere.

Siden dette er det første blogginnlegget så skal jeg fatte meg i korthet, men velkommen skal du være, uansett om du er ANSA-medlem, en interessert foreldre, en ung og reiselysten fremtidig utenlandsstudent eller rett og slett bare en som deler vår lidenskap for det å studere i utlandet. Jeg oppfordrer deg til å legge ansa.no/blogg til som et favoritt-bokmerke, og sjekke innom så ofte du har anledning – her kommer det til å skje mye spennende!

Om du skulle ha noen spørsmål vedrørende utenlandsstudier eller ANSA, så er du hjertelig velkommen til å kontakte meg på president(at)ansa.no