ANSA USA: #yeswedidit

ansahwaii

Nytt år, nytt semester og en hel haug med nye studenter i USA. Og flere skal det bli! Det er jo ikke noen tvil om at vi i USA er i hundre over at førsteårstøtte etter all sannsynlighet dukker opp på statsbudsjettet 14. oktober, og vi gleder oss til å se enda flere, smarte og engasjerte norske studenter i statene neste høst!

De skal få lov til å ta del i det stadig voksende engasjementet vi har i ANSAs USA. For det skjer mye i USA for tiden.

moods-minnesota

ANSA-studenter og andre norgesvenner var selvsagt på VIP-listen da Moods of Norway åpnet butikk i Mall of America og invtierte til en veldigveldig blond fest (eller Really Really Blonde Party som man sier på amerikansk). Festen ble nesten som en slags førfest til den store festen i Minneapolis i dag, da det var det oppstartsmøte og valg i det nye lokallaget i Minnesota. Hipp hipp!

berkley

Lokallag starter vi også opp i ANSA Northern California førstkommende lørdag etter noen års dvale. Studerer du i San Francisco eller området rundt er du hjertelig velkommen til å ta turen innom Sjømannskirken kl 13 på førstkommende lørdag!

I Florida er de så heldige å leve midt i fornøyelsespark-himmelen, og engasjerte ANSA-sjeler arrangerer tur Disneyland 21. september for en sterkt rabattert pris. Høres ut som en vinn-vinn hvis du spør oss.

ANSA Southern California (eller SoCal om du vil) planlegger sammenkomst og vil gjerne høre fra sine medlemmer hva de vil gjøre dette semesteret. Si din mening på Facebook-gruppen her: ANSA SoCal.

Studerer du i Boston eller New England-området generelt, er det snart tid for valg av nytt lokallagsstyret i denne regionen. 29 september bør du troppe opp på MIT for å lære mer om ANSA og gi din stemme til hvem som skal gjøre livet lystig for deg resten av skoleåret 2013/14.

hawaii1 hawaii2 hawaii3

På Hawaii har de akkurat arrangert det tradisjonelle rebusløpet, dette semesteret med rekordoppmøte. 136 studenter møtte opp i Fort DeRussy for å bli kjent med andre nordmenn, ANSA og Waikiki.

Mye som skjer, og mer skal det bli. Landsstyret i USA varmer opp til en het høstseminar i Seattle 4-6.oktober, hvor vi skal vise at vi er ANSAs tøffeste lokallag ved å være deltakere i Tough Mudder (google it!).

yeswedidit

Følg med for bilder, film og god stemning fra landet hvor drømmer blir til virkelighet! #yeswedidit