ANSA Kina: Sees i Beijing!

Det er tre uker siden jeg kom tilbake. Det føles som tre måneder. Men tross såpeserieaktige opplevelser og personlig vendetta mot kinesiske visummyndigheter, så finnes den perfekte trøsten i at ANSA Kina snart møtes til landsmøte i Beijing. Der vil jeg og at DU skal være!

For nesten et år siden tok jeg over som landsleder for ANSA Kina. Det har vært et utrolig spennende år, med samlinger av kule ANSA-folk i både Beijing, Hongkong og Shanghai. Særlig Asia Convention i Hongkong i februar, der 60 studenter fra Japan, Singapore og Kina møttes en langhelg med fullt program, står som en bauta på hva ANSA Kina kan få til når vi først vil.

Nå er det under en uke til landsmøtet i ANSA Kina her i Beijing, og jeg skal gå av som landsleder. Vemodig? Muchos muchos! To fra det gamle landsstyret har allerede dratt hjem, og vi kan ikke vente på å sette nye håpefulle til jobben med å lede ANSA her i verdens mest folkerike land.

<< Mer info om landsmøtet på våre nettsider >>

Her er tre grunner til hvorfor du bør engasjere deg i ANSA Kina:

1)   Vi har en utrolig bra miks av Kina, ANSA-love, det du liker med Norge og det du har lyst å oppleve av spenning, i en og samme pakke. Hvert arrangement vi har legges opp til å ha en miks av kjent og kjært med nytt og spennende. Målet er at vi skal få stimulert og tilfredsstilt både hjemlengsel og eventyrlyst. Og nå som jeg har tatt med et skikkelig vaffeljern fra Norge, skal det første ihvertfall være biff!

2)   Å studere i Kina er et skritt i riktig retning. Men du kommer ikke i mål før du har utforsket mer av samfunnet, og kan reise hjem med mer enn bare kleine turistfoto og T-skjorter med semi-morsomme ”chinglish”-slagord. ANSA-engasjement er proteinpulver for CV-en. Visste du at både Trygve Hegnar og Jonas Gahr Støre er tidligere ANSA-medlemmer? Det hadde sikkert Winston Churchill, Platon og Confucius også vært – om de hadde levd i dag.

3)   ANSA består av et kjempekollektiv av bra folk som gjør mye rart. Det gir tilgang steder du ellers ikke ville kommet på egen hånd. Ikke overbevist? I fjor hadde vi både kungfu-studenter og folk med teaterkarriere i Shanghai med på laget. Skal du oppleve Kina til rabatterte priser, med eksklusive avtaler og pakkeløsninger du ikke kunne fikset på egen hånd – så er ANSA tingen.

Så, kort fortalt: Meld deg på Landsmøtet til ANSA Kina i dag til kina@ansa.no. Sakspapirer får du på mail eller våre nettsider. Spørsmål? Spør landsleder.kina@ansa.no da vel!

PS. Sjekk ut videoen som ANSA Hongkong laget for å fremme krav om førsteårsstøtte til studenter i USA.