ANSA ITALIA: Ciao!

Etter en inspirerende sommer med både sommerseminar og generalforsamling er ANSA Italia klare for et nytt år med spennende arrangementer!

IMG_9564 IMG_9586

Først på agendaen er Kick-off med KP-kurs i Barcelona i sammarbeid med ANSA Sveits, ANSA Spania og ANSA Frankrike, siste helgen i september. Her vil vi verve nye studenter til å bli kontaktpersoner og garanterer en spennende og morsom helg! Dette er en glimrende mulighet til å bli kjent med hverandre på tvers av landene og lære mer om ANSA som organisasjon.

IMG_9705

12. oktober arrangerer vi velkomstdag i Milano. Da blir det kurs/informasjon samt litt aktiviteter og quiz på dagtid, før vi møtes til felles middag på kvelden. Så hold av hele dagen, og møt oss i Milano.

For å melde deg på, klikk her.

IMG_9792

I mellomtiden kan du jo forberede deg på ditt Milano-besøk ved å lese vår nye, fine studentguide.

Mere spennende arrangementer kan ventes. Følg oss på facebook og instagram for å holde deg oppdatert!

Hilsen oss i ANSA Italia, Anikken, Ida Sofie og Martine

IMG_9850