ANSA Slovakia: Strebske Pleso

ANSA Slovakia hadde gleden av å vise fram studielandet vårt fra sin aller beste side forrige helg; da arrangerte vi nemlig en tur til høyfjellene i Slovakia, nærmere bestemt til Strebske Pleso. Med nesten 90 deltakere fra både Martin og Kosice var det upåklagelig stemning! 

Vi nøt det nydelige høstværet i fjellene kledd i høstfarger, og lot bøkene ligge stille for en stakket stund. Vi brukte fredagen til å mingle, bli kjent, og teste hotellets eget mikrobryggeri.

Lørdagen var det duket for tur. Det var opplegg for enhver smak. Det ble arrangert tre turer med dyktige fjellgeiter i spissen. Den ene turen var tung og sabla bratt, og gikk til Krivan – et av Slovakias høyeste og vakreste fjell! Den andre turen var også krevende, men mindre bratt og gikk til Mlynicka Dolina. Tur tre passet for alle, og spesielt for deltakerne med hunder.

I tillegg hadde hotellet vårt spafasiliteter for de som måtte ville benytte seg av det, og hva er vel bedre enn en god massasje etter en lang dag ute i kald, frisk luft?

Vi fikk mange tilbakemeldinger på turen, og mange av dem gikk på skuffelsen over at oppholdet ikke varte hele helgen, noe vi noterer oss bak øret, og tar det samtidig som et stort komplement; Dere kan rett og slett ikke få nok ANSA!

Men det kan ikke vi heller, så det blir ikke lenge til vi sees på neste ANSAarrangement!

Nydelig natur i Slovakia
Agathe – fjellgeit #1.
Turfølget til Mlynicka Dolina.
Wiii
Tur tre.
Høsten har ankommet Slovakia.
Andreklassejentene.