ANSA DANMARK: Organisasjonsseminar på Bornholm!

Så var det endelig tid for ANSA Danmark å gjøre sin entré på ansabloggen! Og det gjør vi etter et fantastisk organisasjonsseminar på Danmarks ferieidyll, Bornholm.

Tross lang reisevei for mange, var det 34 glade deltagere som ankom Allinge, Bornholm fredag kveld. Bussjåføren som kjørte oss fra Rønne og nordover til Allinge, skapte god stemning, og ga oss en liten guidet tur på de knappe 30 kilometerne mellom de to byene, eller tettsteder som kanskje er mer passende. Visste du for eksempel at Storebæltsbroen mellom Sjælland og Fyn blant annet er laget av granitt fra Bornholm?! Må dog for all del ikke forveksles med granitt fra Øresundsbroen, det er Portugisisk granitt!!

Lørdag var det tid for det faglige. Landsstyrene fikk presentert seg og sitt virke og president Vibeke og hovedstyrerepresentant Hilde holdt gode og inspirerende foredrag om ANSAs politiske og organisatoriske arbeid. Sjømannsprest Bjørn Olav presenterte ANSA og Sjømannskirkens samarbeid i forhold til beredskap.  Evalueringsskjemaene viser at disse postene var det beste med hele helgen! Det ble også satt av tid til erfaringsutveksling mellom lokallagene, noe som ble godt mottatt da mange lokallag har mange av de samme utfordringene, men også kan lære av hverandre på de områder som går bra!Bilde

Topp stemning!

Bilde

Vibeke holder foredrag om ANSA

Vi kan selvfølgelig ikke bekjenne oss en inaktiv og stillesittende lørdag i oktober, og jeg kan avsløre at Vibeke nok ble skuffet da vi kunne bekrefte at det var sannhet i ryktene om militærhinderløype..

Bilde

Ikke noe å si på den fysiske formen i ANSA Danmark!!

I tillegg til den beryktede hinderløypen, var det andre poster som sang/rap-skriving, hvis imponerende resultater ble fremført senere på kvelden, miming, teppelek, appelsin fra hals til hals. I tillegg fikk alle deltakerne hvert sitt hemmelige oppdrag de skulle utføre under rebusløpet.

Bilde

God stemning før teambuildingen.

Bilde

Stemningen er på topp i TeamXtreme!

Under gallamiddagen, synes alle det bare var rettferdig at også landsstyret skulle utfordres. Her skal Scott, Mia, Anders og Trine gjenskape sluttscenen i ”Dirty Dancing”. Et stilrent hopp i filmens ånd avgjorde konkurransen mellom de to parene.

Bilde

Lekene forsetter under middagen, her: spisesnøreførstutenhender-konkurransen.

Bilde

Som Danmarks ferieøy #1, måtte vi jo også ta en tur ned til stranden. Søndagsturen gikk ned til Allinge Strand, bare igjen for å understreke den friske og spreke ”dorske” ungdom 😉

BildeBilde

Takk for en fantastisk helg!

Følg ansadanmark på instagram og facebook, og følg med på alt det spennende som skjer! 🙂

Hej hej!

ANSA Danmark

Bilde