ANSA Spania LM 2013

Nå sitter jeg her og skal skrive mitt første og siste innlegg som landsleder i ANSA Spania. Det er en veldig rar følelse, og jeg har ikke helt bestemt meg om jeg liker den eller ikke. På en side er jeg lettet. Lettet over at det i dag, 12. oktober 2013 ble valgt inn et nytt landsstyre i ANSA Spania for perioden 2013-2014. Jeg vet at de kommer til å gjøre en kjempe innsats for organisasjonen vår, og jeg har klokkertro på at ANSA Spania det kommende året er i trygge hender- og medlemmene våre får det de fortjener!

Så er det det å gi slipp da, som er litt vanskelig. Jeg tror de fleste som har sittet med verv i ANSA forstår hva jeg mener. Heldigvis er jeg HS representant for Spania, så overgangen blir ikke for stor.

Men nok om mine personlige ANSAfølelser. Det er en erfaring jeg ønsker å dele med dere her på bloggen. Vi i det avtroppende landsstyre fikk oss nemlig et skikkelig karamba-sjokk da vi på tirsdagen før Landsmøte skulle holdes kun hadde én person påmeldt. Hva er det ansvarlige å gjøre? Utsette? Evaluere om det er liv laga i ANSA Spania? Det er flere land som har vært i liknende situasjoner tidligere- og som landsleder er det vanskelig å ta en beslutning.

Som dere skjønner var ingen av alternativene ovenfor aktuelle, men jeg skal ikke legge skjul på at den siste uken har vært i overkant stressende. Det var bare en ting å gjøre: ta telefonen fatt å ringe rundt til medlemmene for å forklare situasjonen: “uten dere på LM er ANSA Spania historie”. Heldigvis delte ni herlige mennesker mitt synspunkt på dette: “Det er uaktuelt!”

IMG_1496

Takk Eirik, Sondre, Simen, Kasper, Hans-Kristoffer, Carmen, Regine, og Jonas! På grunn av dere har vi nå et nytt, svært kompetent landsstyre. Og her er de (de har alle selvlysende øyne):

IMG_1494

Landsleder: Jonas Guldahl

Nestleder: Eirik Frisvold

Økonomiansvarlig: Hans-Kristoffer Munthe-Kaas

Info/webansvarlig: Regine Igesund

Eventansvarlig: Sondre Mæhre

Til slutt vil jeg også si tusen takk til avtroppende landsstyre, Mika, Lise, Simen og Kasper. Dere er en dyktig gruppe mennesker, og jeg har virkelig lært mye av dere og vi har hatt mye gøy. Vi skal være fornøyd med arbeidet vi har gjort for ANSA Spania!

Nå skal jeg gjøre meg klar for Argentinsk biffmiddag og en skikkelig feiring med denne gjengen! For en dag!

ANSAlove,

Dyveke Elset