ANSA Tsjekkia: Kick-Off 2013

PANGSTART PÅ SEMESTERET!

En ting er sikkert – det går ikke an å starte semesteret uten ANSA Tsjekkias årlige Kick-Off! Her er både ferske studenter og gamle travere samlet for å bli bedre kjent på tvers av studiebyene i Tsjekkia. I tradisjonen tro valfarta studenter fra Praha, Hradec Králové og Brno sammen til et hotell på et avsidesliggende sted i Tsjekkia, for å oppleve en helg man kan leve på resten av året under mindre livlige forelesninger og knekkebrødspising i eksamensperioden. Denne gangen som i fjor erobret 46 festglade nordmenn Hotel Skalský dvůr i idylliske Bystřice nad Pernštejnem helga 4.-6. Oktober. Også kjent som den tsjekkiske rivieraen. I tillegg hadde vi besøk av studentpresten vår Tim Georg, som er blitt fast inventar denne helga hvert år.

Stramme bukser er ikke triks

5ern skal altså fra rævva til koppen. En lek fra Bodø.

Helgas program besto av middag og mingling fredag kveld for å utveksle gamle røverhistorier som enda hadde noeører til overs, dype samtaler utover kvelden hvor vi løste verdens problemer, mens  andre valgte å ta seg en nattlig skogtur – mangfoldet lenge leve! Fersk hovedstyrerepresentant Frithjof fikk også prøvd seg, og vi håper det frister å komme tilbake til oss i Tsjekkia!

På lørdag hadde man litt fritid fram til lunsj, enten i den friske lufta i grønne omgivelser eller langs innsjøen, hvor man kunne nyte sola og den friske landlige brisen. Noen valgte å meske seg i bassenget og ta en time-out i saunaen for å lade opp til et heftig rebusløp. Her stilte vi med klassikere som blant annet 5’ern i ræva, snurrepinneleken, vinsmaking i robåt med Birger, og Tim Georgs mimelek. Lagånden blant de åtte lagene var på topp, og var det ikke for at dette faktisk er en konkurranse skulle alle lagene ha vunnet etter min mening. Å oppleve det å stå på post og bli alt fra gitt penger til å bli sleika på halsen i håp om opptjening av sjarmørpoeng blant engasjerte lag kan absolutt anbefales.

Middag under Rubiks kube fest

Så til helgas store begivenhet: Kostymefesten! Hvert år har vi et nytt konsept, og i år var det rubiks kube: Alle ikledd plagg i alle 6 av kubens forskjellige farger skulle i løpet av kvelden bli hele i form av bare én farge, noe som bidro til at klesplaggene ganske kjapt ble kasta til gjengjeld for nye – igjen og igjen og igjen! Byttegleden ville ingen ende ta! Ei heller festen inn ide små timer, noe som kan bekreftes av GoPro-filming, diverse innlegg på instagram og snapchater.

Fritz som 90s kube

En noget trøtt og sliten gjeng på søndag

Mange farger -> Mange plaggtil tross, alle var enige om at det hadde vært et konge Kick-Off!

Takk for i år, jeg gleder meg allerede til neste!

Hilsen en nestleder full av nye minner,

Kine Elseberg Haugen

ANSA Tsjekkia

(Bildene under er fra rebusløpet, beklager rotete oppsett, med. studenter er ikke lik tekniske genier)