ANSA Benelux: Velkomsttreff og organisasjonskurs i Amsterdam!

Hei! Her kommer endelig ANSA Benelux sitt første blogginnlegg!

Lørdag 21. september var det tid for ANSA Benelux sitt velkomsttreff i Amsterdam. Vi møttes først på Amsterdam Centraal, hvor det til vår store fornøyelse dukket opp nordmenn fra alle kanter. I alt var vi rundt 40 deltakere, noe som er en herlig forbedring fra tidligere arrangementer. Vi var folk fra blant annet Delft, Rotterdam, Enschede, Leiden, Brüssel, Amsterdam og Eindhoven, og det nye lokallaget i Enschede skal ha mye av æren for den høye deltakelsen. I tillegg til deltakere fra hele Benelux (untatt Luxembourg, må få noen norske studenter ned dit for å pynte på statistikken) kom også vår nye HS-representant Christoffer helt fra North-Dakota for å være med, noe som gjorde at vi følte oss veldig spesielle.

Blikkfang på Amsterdam Centraal
Blikkfang på Amsterdam Centraal

Vi kombinerte lunsj med en introduksjon til ANSA på Badhuis i Amsterdam, hvor vi også fikk en god og grundig innføring i Bjørn Olavs grovis-lager og beredskapsinformasjon. Fra Badhuis gikk turen gikk videre til en kanalbåt som vi hadde leid for dagen. Båten viste seg å være den eldste av sitt slag i Amsterdam, så det var grådig stas. Som om verden ville at dagen skulle gå ekstra bra dukket sola fram under båtturen, så stemningen var god.

Fine Amsterdam
Fine Amsterdam
Intimt og koselig på båttur
Intimt og koselig på båttur

Deretter la båten til rett ved restauranten Bazar, en gammel synagoge gjort om til enormt spisested. Der spiste vi god middag, før delegasjonen fra Enschede måtte rekke et kveldstog hjem. For noen av oss fortsatte festlighetene en stund lenger. Dagen var en stor suksess!

Bjørn Olav og Benelux-jenter på båttur.
Bjørn Olav og Benelux-jenter på båttur.

Nå står Norsk filmfestival i Delft for tur 29-30. november, og vi gleder oss til å gjenta suksessen.

Tot later,

ANSA Benelux