ANSA POLEN: ORGANISASJONSKURS I WROCLAW

Bilde

Helgen 18.-20. Oktober samlet nærmest rubbel og stubb av ANSA Polens tillitsvalgte seg i Wroclaw for et heidrundranes organisasjonskurs. Tilreisende fra Bydgoszcz, Szczecin, Lublin, Krakow, Katowice, Poznan, Warszawa, Lodz og Bialystok. Hele 56 påmeldte deltakere, det måtte jo bli en suksess J

Heldige som vi var hadde vi med oss HSrepresentant Pernille Stensli på laget og det var duket for en helg med masse kursing, masse sosialt og ikke minst masse gøy.

Bilde
Gjengen fra Szczecin godt representert!

Fredagen, forventingsfulle etter å ha reist Polen på tvers fra her og der, sjekket vi inn på hotellet spent på å se hvem den tilfeldige roomien var. Det har vært en supersuksess å ha random romfordeling gjennom kurshelgen, det stifter nye bekjentskap i en fei. Etter en lang reise var hele gjengen klare for indisk middag og quiz. Et godt måltid ble delt og quizen ble avgjort på sudden death. Vinnerinnstinket dukket frem og det ble en het kamp som ble avgjort av Elins hestespørsmål. Gode og mette beveget vi oss over Wroclaws imponerende Rynek og fortsatte kvelden på en av Wroclaws mange utesteder. Det var god stemning og full rulle utover nattetimene.

Bilde

 

Likevel møtte en frisk og rask gjeng opp på skolelokalet morgenen etter, klar for å lære mer om ANSA og bli (om mulig) enda mer ANSAfied. God stemning, mye nytt ble lært, erfaringer ble utvekslet og etter en lang dag med mye nytt var det godt å få i seg litt middagsmat før kveldens pubcrawl med badtaste kostyme.

Bilde
Hilserunde! Hva ville du tatt med til en øde øy?!

Bildei møtetBildeElin!

Pubcrawl, leker og bad taste kostyme. Bilder sier mer enn 1000 ord, så her skal det deles av helgens beste og verste bilder.

Bilde

OG HELE GJENGEN:

Bilde