ANSA Australia: Sydney Scavenger Hunt 2013

Scavenger Hunt er et kjempepopulært arrangement som blir arrangert i Brisbane og Gold Coast hvert år. Dette semesteret hadde styret i ANSA Sydney gleden av å arrangere Scavenger Hunt for aller første gang. Styret jobbet hardt oppimot planleggingen av dette arrangementet, som viste seg å bli en stor suksess!

Image

Image

Arrangementet, som kan sammenlignes med et rebusløp, tok plass i Centennial Park, lørdag 12. oktober. Ni lag á seks personer deltok og hvert lag stilte med både kreative lagnavn og kostymer. Ved oppstart fikk hvert lag utdelt en ”goodie bag” som inneholdt kartbeskrivelse, penn, papir, oppgaver, mat og drikke. Totalt skulle lagene innom fem utfordrende og noe uvanlige rebusposter, blant annet hinderløype, menneskebowling og fiskedam. I tillegg utførte hvert lag morsomme fotooppgaver på de ulike postene.

Image

Vi avsluttet den begivenhetsrike dagen på Star Bar som var booket til after party, der vi blant annet kåret vinnere av beste 1)lagbilde 2)fotooppgave 3)poengsum. Disse tre lagene gikk av med seieren:

Image
Beste lagbilde: Team Yes Means No
Image
Beste fotooppgave: Team Springbreakers
Image
Beste poengsum: Team Politi og Røvere

Scavenger Hunt ble et utrolig vellykket arrangement, og det desidert største høydepunktet dette semesteret. Vi håper at dette blir en tradisjon her i Sydney!