ANSA Ungarn: Bystyresamling i Szeged

For et par helger siden møttes en herlig gjeng i byen Szeged for ANSA Ungarn sitt organisasjonskurs, eller bystyresamling som vi fint liker å kalle det. På bystyresamlingen deltok fire tillitsvalgte fra hvert lokallag, fem fra landsstyret og vår kjære hovedstyrerepresentant Christoffer Korvald. Vi ble en fin og god gjeng med tillitsvalgte fra ANSA Szeged, ANSA Pécs, ANSA Budapest og ANSA Debrecen.

IMG_9943

Målet med helgen var kursing, erfaringsutveksling, bli kjent og sist, men ikke minst, ha det utrolig gøy!

Hele gjengen ankom Szeged fredag kveld. Da var det duket for en nydelig middag, vin og quiz med norsk melkesjokolade som premie. Under middagen hadde vi introduksjonsrunde og alle måtte si en fun-fact om seg selv eller en flau historie. Stemningen var meget god og gjengen storkoste seg!

DSCF2400DSCF2417

Lørdag var dagen hele gjengen skulle bli ANSAfied. Vi sparket den i gang med teori om ANSA, kursing i ulike verv, om lokallag og landsstyret, bilder fra arrangementer og videosnutt fra “Student helps students”. Etter lunsj var det workshops og lokallagene sin tur til å fortelle de andre hva de gjør i akkurat sin by.

AneChristofferingvild

IMG_9902

Etter en lang dag på universitetet i Szeged var det tid for sightseeing. Szeged er en fantastisk flott by! Vi avslutta gåturen med en velfortjent utepils.

IMG_9953

IMG_0867

På lørdagskvelden spiste vi en bedre middag med taler og sang underveis, i ekte ANSA-stil. Deretter var det utelivet i Szeged sin tur til å vise seg fram, og vi festa ut til sene nattetimer.

IMG_0810 IMG_0806

Korvald måtte prøve ungarsk unicum og pálinka.

Takk til alle som deltok, ANSA Ungarn gleder seg allerede til neste gang vi møtes!

Her er en liten smakebit på vårt neste arrangement: Skitur til Kitzbühel

skitur2