ANSA Japan: Årsmøte i Tokyo

Lørdag 19. oktober var tiden inne for ANSA Japans årsmøte. Møtet ble avholdt på den norske ambassaden i Minato-ku, Tokyo. I tillegg til styre og medlemmer av ANSA Japan fikk vi besøk av hovedstyrerepresentant Madeleine Mowinckel. På dagsordenen var blant annet en framlegging av fjorårets budsjett, valg av nye styremedlemmer og presentasjon av et tentativt arbeidsprogram for dette året. Vi fikk også besøk av Fredrik Dietrichson fra Innovasjon Norge, som fortalte litt om Innovasjon Norges virksomhet. I planene for ANSA Japan fremover er sumodag, ferdigstillingen av en studentguide for ANSA-medlemmer i Japan, og en tur til de japanske alper.

Etter møtet dro vi til en italiensk restaurant i Shibuya, Acquavino, for å spise lunsj.

Bilde

Itadakimasu!

Så dro vi til Fuglen for kaffe og brunost og en kort oppsummering av dagens møte.

Bilde

Bilde

Bilde

Et lite stykke Norge

På kvelden dro vi til T.Y. Harbor Brewery i Shinagawa for en fin avsluttning på en fin dag.

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde