ANSA DANMARK: Julebord i Odense

Fredag 29.november gikk årets ANSA-julebord av stabelen her i Odense.  120 glade gjester var samlet for å få en forrykende start på jule- og adventstiden. Det ble servert en nydelig  treretters dansk julebuffet, og selvfølgelig noe godt i glasset. Under middagen var det flere underholdningsinnslag, Bibbi med sin praktfulle stemme ble akkompagnert av Stine Lise på piano, og flinke Tonje bidro også med en sang til Ingrids pianospill. 

Uten navn

Uten navn2

Det var også de obligatoriske damenes og herrenes tale. Damenes tale ble holdt av Sigurd, som med en ny vri hadde laget en sang til damene som falt i meget god jord får vi vel si. Marie fikk også latteren frem hos publikum med sin fengende herrenes tale. Kim holdt takk for maten-tale som også kom i form av en sang., som alle bidro med å synge, og kokkene så strålende fornøyd ut med hyllesten.

Uten navn3

Uten navn4

Etter maten holdt vi amerikansk auksjon, der mange godbiter ble auksjonert ut. Det som er annerledes med en amerikansk auksjon er at prisen på varen er forhåndsbestemt, man byr og betaler kun mellomlegget fra det foregående budet, og den som byr akkurat eller over den forutbestemte prisen får varen. Dermed er det mulig å få mange godsaker til en billig penge. De heldige auksjons-vinnerne var veldig fornøyde med å ha kapret alt fra norsk sjokolade, snus, akevitt og julekalender bl.a. Pengene vi fikk inn går til ANSAs Thailandsprosjekt, og vi i ANSA Odense er veldig glade for at vi fikk muligheten til å bidra i dette fantastiske prosjektet som ANSA Australia har vært med på å starte. Så tusen takk alle som var med på å by!

Uten navn7 Uten navn6 Uten navn5

I løpet av kvelden kom selvfølgelig nissen på besøk, etter vi alle sammen hadde lovet at vi bare har vært snille i år og ropt høyt etter den. Nissen hadde med seg masse godteri som alle vi snille barna var glade for å få!

Etter middagen på Golfklubben tok bussene oss med til Slagteriet, der festen fortsatte ut over natta. Vi hadde hele klubben for oss selv og to dyktige DJs som holdt festen og dansinga i gang!

Uten navn8

Tusen takk alle sammen for en herlig kveld!!

Mvh,

ANSA Odense-styret J