ANSA Latvia: Priecīgus Ziemassvētkus

Da var det endelig duket for ANSA Latvias julebord. Vi fulgte ordtaket “never change a winning team”, og gjentok suksessen fra i fjor. Med andre ord startet kvelden på Avalon hotel, med velkomstgløgg og mingling før vi åpnet dørene til det aller helligste; maten. Og selvfølgelig var det hjemmelagede julekaker til dessert. Det ble holdt herrenes- og damenes tale, og som ett ekstra krydder viste vi fram bilder fra arrangementene vi har hatt i høst; ANSA fagdag og den årlige Velkomsthelgen.

Ett julebord er selvfølgelig ikke fullverdig uten en julenisse, og etter roping fra 70 små studenter kom han endelig, med norsk godteri og noen visdomsord i sekken. Som i fjor delte nissefar ut årets kåringer, deriblandt hederspriser som ”Årets snelle”, ”Årets kosebamse” og ”Årets Don Juan”.

Da kvelden begynte å li mot midnatt rullet vi alle sammen noen kvartaler ned i gamlebyen, til ”The Club”, hvor vi fortsatte festen videre til de små morgentimer. Tror alle sier seg veldig fornøyd med kvelden, og fra alle oss, til alle dere:

GOD JUL!

IMG_3347

IMG_3375 IMG_3448 IMG_3450 IMG_3451 IMG_3461 IMG_3465 IMG_3522