ANSA CANADA: EN VARM JULEHILSEN FRA MONTREAL

montrealHei på deg,

I dag skal du få lese om hvordan oss nordmenn i Montréal hadde det lørdag den 30 november. Da hadde vi nemlig både etableringsmøte og julebord for nordmenn her i byen. Etableringsmøtet startet tidligere på kvelden, det tok plass i et møterom på McGill University sitt bibliotek. Vi var såpass heldige som hadde sjømannskirkens studentprest Elisa Stokka og vår hovedstyrerepresentant Madeleine Mowinckel på besøk den helgen. Det ble til at vi hadde en veldig konstruktiv og interessant diskusjon om hva som kan gjøres for å skape enda mer moro og hyggelige sammenkomster for norske studenter her, blant mye annet å organisere en årlig ANSA Montréal hyttetur. Etter dette ble det valgt et nytt ANSA Montréal styre med Espen D. Jahnsen som økonomiansvarlig/nestleder og Matilde Solberg Clemetsen som lokallagsleder.

Matilde S Clemetsen

Matilde tar en double major i statsvitenskap og antropologi på McGill University,  hun ankom Montréal flyplass i August 2012 og har ikke angret et sekund på det siden. Hun er engasjert og gleder seg veldig til å finne på mye forskjellig med ANSA Montréal.

Espen D. Jahnsen

Espen tar en doktorgrad, også på McGill University, i Biomedical Engineering og har vært ANSAs kontaktperson for McGill siden 2008. Han er en meget engasjert ANSA medlem som har blant mye annet arrangert 17.mai fering hjemme hos han hvert år med grilling og god norsk stemning.
Når etableringsmøtet var over i åtte-tiden tok vi turen til Khyber Pass restaurant, hvor vi ble servert Afghansk mat. Det var smakfullt og stemningen var på topp, de to mennene som var til stede var i godt selskap med 9 kvinner rundt bordet. Det var en meget hyggelig kveld, og vi gleder oss veldig til neste arrangement 🙂

ANSA Montreal Julebord 2

God jul! 🙂