ANSA Sveits: Bonne fêtes / Frohe Festtage

Nå er året snart omme og vi her i Sveits er nok alle klare for å nyte jul og nyttår før eksamene starter i januar. Og for et år det har vært! Første store aktivitet var Vinterlekene i mars før det ble landsmøte og 17.mai feiring i Zurich, Kick-Off i Barcelona i september og julebord i Lausanne i slutten av november. Alle arrangementene har vært veldig vellykkede og vi er stolte av å ha økt medlemstallet samtidig som flere er mer engasjert og med på aktivitetene.

Men 2014 skal bli enda bedre! Hva med å bruke litt av juleferien på å planlegge en tur til vakre Engelberg og Vinterlekene 2014? Helgen 13-16 mars er alpebyen klar for å ta imot studenter fra hele Europa for en helg med masse aktiviteter, skikjøring og mye annet morsomt!

Vi har kanskje ikke like gode redigeringsskills som ANSA Italia, like mange “likes” som ANSA UK eller like proft videoutstyr som ANSA Frankrike, men vi har hvertfall klart å mekke sammen en liten promovideo!

Her kommer 2 minutter og 18 sekunder med hvorfor akkurat DU burde melde deg på!
OBS: Husk å slå på HD øverst i høyre hjørne 🙂

Info og påmelding skjer HER eller på facebook HER – fristen er 20.januar! 

Masse julehilsner fra
ANSA Sveits