Julehilsen fra ANSA Spania

Nå er julen her og vi i ANSA Spania vil ønske alle sammen en riktig god jul!
For å ønske julen velkommen i Spania, inviterte vi til julehelg i Madrid helgen 6.-8. Desember. Pepperkaker, sjokolade og gløgg var kjøpt inn og avtaler var i boks. Det eneste vi trengte var en gjeng humørfylte nordmenn.

Fredag ankom deltakerne som kom utenfra Madrid og vi sparket helgen i gang på en liten sjappe med arabisk stil der vi ”bare” skulle spise litt før vi tok turen videre. Denne plassen skulle vise seg å by så mye, mye mer. Mat fikk vi og mye mat. Så fikk vi underetasjen for oss selv. Der fikk vi ikke bare høre på norsk julemusikk og gjennomført julequizen, vi fikk også underholdning i form av en magedanser. Det ble et skikkelig kick-off på helgen, og stemningen var god!

I julequizen ble det hard kamp om seieren. Premien, en boks med jule-snus, var nok motivasjon for en del av gjengen. Etter uavgjort i første runde, måtte quizen avgjøres med en runde jule-Beat for beat. Lagene i finalen kjempet hardt om seieren og det ble vel en knepen seier til det ene laget, men på ekte norsk vis fikk alle dele premien. Til stor glede for de tapende lagene.

Det viste seg og ha vært en god kveld, noe man kunne se morgenen etter da det var avspark for den store jule-rebusen. Hele 6 (!) deltakere kom seg til Sol kl. 11.30 og dannet Gruppe 1, noe som skulle vise seg å være eneste gruppe også. Dette stoppet likevel ikke jentene som imponerte stor i sin utførelse av oppgavene som skulle gjennomføres. All heder og ære til jentene som deltok!

Det som fulgte på programmet var Flåklypa og julekos på IE. Gløgg ble laget, og  pepperkaker og norsk sjokolade tatt frem. Alt man trenger for å nyte gjensynet med våre kjære venner Solan Gundersen, Ludvig og Reodor Felgen.

Fritiden på ettermiddagen ble brukt godt, enten det var til shopping, avslapping eller eksamenslesing, for snart var det klart for julebord. La Vaca var plassen, maten var fantastisk og servicen var upåklagelig. 31 stemningsfylte nordmenn nøt kvelden der. Vi byttet ut mandel i grøten med sjokoladebit i desserten, og premiene var jule-snus og selvfølgelig en marsipangris. Det var en fornøyd gjeng som tok turen ut i Madrids gater for å fortsette kvelden ut i de små nattetimer.

Vi vil gjerne takke alle sammen som tok turen og gjorde denne helgen så flott som den ble!

God jul fra ANSA Spania styret

Hansy, Eirik, Sondre, Jonas og Regine

Eggesheggedre
Eggesheggedre-gruppa på eventyr i Madrid.
Eggesheggedre-gruppa døper Eggulf
Eggesheggedre-gruppa døper Eggulf.
"Julaften" på Sol
“Julaften” på Sol
Flyklypa!
Flåklypa!

IMG_2122

IMG_2137