ANSA ITALIA: AUGURI

BUONASERA —

I dag er det lille julaften, og vi vil oppsummere et supert 2013 med ANSA Italia!

Som et lite ANSA-land med 80 medlemmer (som forøvrig er flere enn på lenge) har vi hatt et utrolig bra år. Deltakelse på arrangementer har gått over all forventning, og vi har blitt kjent med SÅ mange flotte utenlandsstudenter fra både Italia og resten av verden.

Det nye landsstyret ble valgt inn på landsmøtet i Milano, 13. april 2013. Vi startet med å feire 17. mai i Milano, sammen med flere nordmenn i regi av det norske konsulatet. Vi var over 50 påmeldte, og hadde en veldig hyggelig feiring av Norge i utlandet!

17. mai i Milano

I slutten av juli hadde vi en hel helg med sommerseminar på Hadeland, før det uken etter var duket for ANSAs generalforsamling i Oslo. Vibeke Munthe-Kaas fikk det hun beskriver som verdens beste jobb, og tok over som president etter Henriette Thommessen som gjorde en fantastisk jobb året før. Det har vist seg at vi i år igjen har en helt utrolig flink dame som arbeider for oss utenlandsstudenter hjemme i Norge — masse #ansalove til deg fra oss, Vibeke!

sommerseminar

IMG_9564 1000878_403399323105704_1428433189_n

Vi var ikke lenge tilbake i Italia før vi i september hoppet på et fly og dro til Barcelona. Her møtte vi studenter fra ANSA Spania, Frankrike og Sveits for felles kick off og organisasjonskurs. Vi var 14 fra Italia, og hadde en veldig morsom og lærerik helg i fine Barcelona. Takk til landsstyrene for godt samarbeid!

Barcelona3

Den 12. oktober arrangerte vi velkomstdag i Milano for aller første gang. Det ble et meget vellykket arrangement, med 40 studenter som løp rundt i Milano by på scavenger hunt. Vi hadde besøk av vår hovedstyrerepresentant, Pernille, og hadde en strålende dag med nye venner og mye team spirit!

turistbilde copy

Vi avsluttet ANSA-året sammen med medlemmer, kolleger, venner, studentprester og ANSAtte fra hele verden på ANSAs karrieredag i Oslo den 19. desember. Vi møtte bedrifter på jakt etter kompetanse fra utlandet, hørte på spennende foredrag og var på jobbsøkerkurs. Vi var samlet på Fisk & Vilt fra klokken 15, og hadde enda en hyggelig dag med verdens beste organisasjon!

HA EN RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR! Vi takker for det som har vært, og gleder oss veldig til året som kommer. Håper vi sees på blant annet ANSA Sveits’ vinterleker i mars, på konsert hos ANSA Tsjekkia i april og selvfølgelig på våre arrangementer i Italia i løpet av hele året.

// JULEHILSEN FRA JENTENE I LANDSSTYRET — Anikken, Martine og Ida Sofie