Presidenten: Intervju i Ukeavisen Ledelse

Ukesavisen

Godt nyttår alle sammen!

Håper dere har hatt en fin juleferie og fått litt velfortjent fri. Det er mye spennende på ANSA-kalenderen utover våren, og jeg gleder meg til å treffe dere!

Som en fin start på 2014 har jeg vært ute og skravlet litt om hva jeg tenker om å være leder for en organisasjon som i prinsippet består av mine 10 000 sjefer. Konklusjonen er at jeg liker det svært, svært godt! Dere kan lese hele oppslaget hvis dere trykker på selve bildet. Jeg har prøvd i ca en time å få bildet slik at teksten er leselig, men det var altså løsningen jeg endte opp med. Godt jeg er studentleder og ikke teknisk ansvarlig.

I forbindelse med intervjuet vil Ukeavisen Ledelse tilby alle ANSAs medlemmer gratis tilgang til e-avisen ut februar. Følg linken: http://app.ukeavisenledelse.no/?c:ANSA – de skriver mye nyttig og interessant rundt forskjellige temaer knyttet til ledelse.

Med det ønsker jeg dere alle en fortreffelig helg!
ANSAlove fra Storgata 19.