ANSA Kina – Påmelding ANSA Asia Convention 2014

logo AAC

Påminnelse om påmelding av AAC!

Februar nærmer seg med stormskritt, og nå er det bare en måned igjen til startsskuddet for ANSA Asia Convention 2014 går!

Alt er klart og programmet vil bli større, bredere og bedre enn noen gang! De eneste som kan gjøre det enda bedre er deg og dine medstudenter! Ifølge våre beregninger kommer dette til å bli historiens største AAC, med opp mot 100 deltakere og et enda større og finere program enn ifjor!

Vi er på vei mot dette deltakermålet, men det er fortsatt en del av dere som ikke har meldt dere på enda. Vi håper julestresset nå har lagt seg og at folk allerede er igang med å planlegge turen til Hong Kong den 20-23 februar!

Her er noen av de bekreftede foredragsholderne for AAC14:

Managing Director Geir Michalsen – Wilhelmsen Ship Service
Hans Fredrik Bredesen og Stig Mathisen – Entreprenører i Hong Kong
Richard Corwin, Regional Direktør for Asia og Managing Director – Gard Hong Kong
Knut Sørlie, Regionsdirektør – Innovasjon Norge i Kina
Konsul Marianne Krey-Jacobsen – Generalkonsulatet i Guangzhou
Kalapi Darmeci, Porteføljeforvalter i Emerging Markets – DNB Asset Management HK
Erik Aaberg, Vice President og Regional Manager Jotun Kina – Jotun Paints
ANSA President Vibeke-Munthe Kaas

Sosiale arrangementer:

– Privat trikketur med de eneste gjenværende antikke trikkene i Hong Kong. Dette blir en opplevelse litt utenom det vanlige, der man får sett mye av Hong Kong mens man får muligheten til å snakke og å bli kjent med nye mennesker. Ta en titt på dette bildet for å se hvordan trikkene ser ut!

– Bankettmiddag på finere resturant i Central, som en fin avslutning på hele arrangmentet (Middagen er inkludert i deltakeravgiften). Etter middagen er det selvfølgelig mulig å ta turen videre for å oppleve Hong Kongs fantastiske natteliv i Lan Kwai Fong

– Middag hos den sprø, sprudlende og underholdende restaurantlegenden Mr. Wongs. Her spiser og drikker man så mye man vil for en liten penge, og han har derfor blitt en legende for alle utlendinger i Hong Kong. Må absolutt oppleves!

Deltakeravgift:

ANSA-Medlem:    350 NOK
Ikke-medlem       450 NOK

*ANSA Kina og ANSA Singapore dekker overnatting på deltakerhotellet for alle sine medlemmer forutsatt at medlemmene deltar på alle foredragene.

ANSA Kina vil streve etter å kunne tilby en mindre sum i reiserefusjon for langtreisende, og kommer tilbake med mer informasjon når alle påmeldinger er mottatt av den grunn at vi da besitter informasjonen om antall tilreisende fra forskjellige byer. Likt som med overnatting vil reiserefusjon eventuelt kun bli gitt ved deltakelse på alle foredrag

Hvordan melde seg på?

Steg 1:
Meld deg på ved å fylle inn skjemaet nederst på denne siden. Fyll inn navn, studiested, ANSA medlemsnummer (hvis du er medlem) og eventuelt ønsker om romkamerat.

Steg 2:
Overfør deltakeravgiften til ANSA Kina sitt kontonummer (husk å merk med navn):
8101 20 04990

Steg 3:
Bestill så fort som mulig før prisene går opp(for da har du mer penger til dumplings på verdens billigste Michelinstjerne restaurant i HK)

Vi minner om at du må prøve å kjøpe flybillett der du lander i Hong Kong senest klokken 12-1pm, så du rekker å bli med på åpningsarrangementet

Her er eksempelpriser på t/r flybilletter for 20-23 februar per dags dato (11.jan):
Shanghai – HK:  1406 kr (Cathay Pacific)
Beijing – HK: 2579 kr (HK airlines)
Singapore – HK: 1212 kr (Tiger Airways)

**TIDSFRIST FOR BESTILLING AV FLYBILLETT:     26 Januar

Hvis du er usikker, ta en titt på dette bildet og se hvor mange kjekke nordmenn vi ble ifjor! ANSA Asia Convention 2014 blir årets store arrangmenet for alle nordmenn i Kina, Singapore, Japan og Korea, så dette har du absolutt lyst til å oppleve. Finn oss også på Facebook!

Mer info om tider, reiserefundsjon og oppdatert program vil komme løpende iløpet av de neste ukene. Stay tuned!

Med vennlig hilsen

Landsstyret ANSA Kina og AAC-styret

***********************************************************************************

Påmeldingsskjema