ANSA Romania: Første Kp-kurs I Romania

Hei folks, ANSA-Romania skriver inn for første gang. First time writers, long time readers. Vi er veldig begeistret over ANSA-Romanias fremtid i det store verden, og føler oss beæret av at vi har åpnet veien for flere norske studenter som vil ta videreutdanning i Romania. vi er spent.. #ANSAlove.

 Tenkte jeg skulle dele med dere siste begivenheten vi hadde organisert i Constanta. Kp-kurset som ble avholdt helgen i uke 49, hvor ca. 16 deltagere, med HS-representanten Dyveke Elset tilstedet, og vår kjære president, som dessverre ikke kunne være tilstedet, men vi fikk koble oss til stua hennes over skype. ImageSelve helgen var en suksess, med masse gode folk og besøk fra Norge og det nye lokallaget fra Iasi, var landsstyret utrolig fornøyd med kp-arrangementet. 

Det kommer selvfølgelig utfordringer når man arrangerer slik et event for første gang som et nytt ANSA-land. Ordet utfordring er en understatement når man er i Romania, for her kan alt skje, når som helst, og hvor som helst. skal ta dere med på tur back-stage planleggingen av kp-kurset. 

     To uker før kick-off, hadde landsstyret  tilsynelatende alt på plass, med konferanserom, og rom til våre 6 gjester bestilt. Plakatene klare, deltagere påmeldt, spisested booket. Så får landsstyret email fra hotellet tre dager før arrangementet, mister vi hotellet og måtte skaffe et annet sted å ha lørdagens cocktail-fest. Men takket vår nestleder og økonomiansvarlig som jobbet hardt for å få alt på plass, og programmet klar for helgen. 

Til tross for all uforutsigbarheten, var vi kjempe fornøyd kp-kurset var en utrolig suksess. Landsstyret er utrolig spent for ANSA-Romanias fremtid, og de mange norske studenter som forhåpentligvis kommer på denne siden av jorden. ImageHS-representant Dyveke ELSET snakker om HS-arbeidet rundt i verden.ImageLokallaget fra Iasi inspirerer oss videre