ANSA Singapore: Velkomstdag med tennisturnering og grilling

Lørdag 25.januar arrangerte vi i ANSA Singapore velkomstdag for alle nye og gamle studenter i Singapore med tennisturnering, bading og grilling. Rundt 40 stykker dukket opp og det ble en svært vellykket dag med strålende sol og masse moro.

Tennis
Vi startet opp med den svært høytidelige tennisturneringen med 8 guttelag og 4 jentelag som deltok. Etter semifinaler, taperfinaler og finaler, spilte guttenes vinnerlag mot jentenes vinnerlag. Etter svært sterk motstand fra jentene endte det til slutt opp med at gutta stakk av med seieren 2-1. Til tross for svært engasjert heiagjeng på jentenes side. Kjempegod innsats fra alle sammen, og for de som har lyst på revansj, skal vi prøve å få arrangert en tilsvarende turnering senere i semesteret. Så det er bare å begynne å trene!

stian og petterMarita og Anja

I påvente av varm grill var det flere som hoppet i bassenget for å avkjøle seg etter timene på den stekende tennisbanen. 

bade1 bade2

Etter hvert som folk var ferdigbadet og nydusjet satt vi i gang med grilling. Det ble mye god mat, drikke, premieutdeling og super stemning. Etterhvert som kvelden nærmet seg, stilte fire av gutta leiligheten sin til disposisjon for de som ønsket å forsette morsomhetene og dra videre ut på byen.

grill1       grill2

grill3 grill4

Flere bilder fra dagen kan du se her:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.700849413279885.1073741827.270352546329576&type=1&l=87d3d8b927

Her finner du en liten video av denne fantastiske dagen:

Tusen takk for en super dag alle sammen. Vi gleder oss til å se dere igjen!