Presidenten: ANSAnett!

I ANSA har vi over 500 engasjerte tillitsvalgte spredd verden rundt. De er kontaktpersoner ved universiteter, medlem av fagutvalg eller har verv i lokallag eller landsstyrer. Aktivitetene strekker seg fra å arrangere sosiale sammenkomster til å drive med veldedighetsarbeid. Men en ting de alle har til felles, er at arbeidet de legger ned for organisasjonen er helt uvurderlig. Innsatsen til ANSAs tillitsvalgte bidrar til at norske studenter i utlandet får et velferdstilbud og et nettverk mens de er ute. De muliggjør vår visjon: Med ANSA reiser du aldri alene!

Nettopp fordi de tillitsvalgte er så viktige for organisasjonen vår, har vi i Hovedstyret lagt ned mye arbeid i å gjøre deres opplevelse av det å være engasjert i ANSA så god som mulig. Vi kom frem til at det var nødvendig å skape en felles portal på nettet, et intranett, som ville forenkle og tilrettelegge bedre for arbeidet til de tillitsvalgte. Mange runder har blitt gått, hundrevis av e-poster sendt og mange megabyte med informasjon innhentet. Etter en lang prosess har vi endelig kommet i mål – vi er klare for lansering av ANSAnett!

Her vil de tillitsvalgte få mulighet til å utveksle erfaringer, lagre og dele dokumenter. De kan kommunisere med andre ANSA-engasjerte sjeler på kryss av landegrenser og ansvarsområder i organisasjonen. Vi får en egen tumleplass til å kaste ball, dele idéer og fråtse i hverandres engasjement. Jeg gleder meg!

Er du tillitsvalgt, vil du snart motta en e-post med informasjon. Det ryktes om en konkurranse, så jeg anbefaler deg å logge deg inn så kjapt som mulig…
Er du derimot ikke tillitsvalgt, men ønsker å ta del i moroa? Engasjer deg i ANSA da vel! Vi vil gjerne ha deg med på laget. Alle som vil være med å gjøre hverdagen til norske studenter i utlandet enda bedre er hjertelig velkommen. Hvordan du kan gjøre det, finner du informasjon om på ditt studieland sine nettsider.