ANSA UK: GAUK og gullmedaljer

Heisann,

Her i Storbritannia er den norske nasjonalfølelsen veldig høy for tiden. Flere lokallag rundt omkring har arrangert forskjellige OL eventer for å heie fram nordmenn i Sotsji. På tirsdag ble det 4 medaljer på våre felles landemenn og stemningen tok for alvor turen over dammen! Sosiale medier bugner over av bilder av nordmenn med OL sendingene til BBC og VG i bakgrunnen! Den til vanlige stoltheten vi har av å være norske når offisielt nye høyder og denne nasjonalfølelsen ser vi i ANSA UK på  som oppvarming til årets GAUK. En bedre oppvarming enn en drøss med OL medaljer får vi jo ikke.

Bilde

Og hva er GAUK? GAUK står for Games of ANSA UK og er vårt eneste ikke faglige arrangement. Det er et arrangemang hvor vi vil at alle skal ha det gøy, alle skal oppleve noe nytt og absolutt alle skal sitte igjen med masse gode minner og opplevelser. Tidligere har GAUK blitt arrangert i Southampton og Belfast, men årets GAUK arrangeres i Dublin 14.-16. februar i sammarbeid med ANSA Irland. På programmet står det gode middager, diverse fysiske aktiviteter, sightseeing, testing av uteliv og ikke minst omvisning på Guinnes fabrikken!

Bilde

Har du ikke pakket enda og vet ikke hva du skal ha med deg? Her har du en liten liste over det viktigste du kan ta med deg til Dublin:

 

1)   Godt humør

&

2)   God stemning

 

Da snakkes vi i Dublin!

Martine, informasjonsansvarlig ANSA UK.