ANSA FRANKRIKE: ANSA TOULOUSE ”PYRRA” 2014

PanoramaPyrra

23. -26. Januar arrangerte ANSA Toulouse for andre år på rad skitur til Pas de La Casa I Andorra, den såkalte “Pyrra”-turen. Totalt 43 norske ingeniør-og økonomistudenter fra Toulouse deltok på turen og sørget for nok en vellykket utflukt til de snølagte Pyreneene.

Med sine 132 skibakker på til sammen 210 km hadde skianlegget noe å by på til enhver. Til tross for mye snøfall på fredagen og uvær som gjorde at den prestisjetunge skikonkurransen ”Pyrralympics” måtte avlyses på lørdagen fikk vi tilfredsstilt skilysten da søndagen kunne by på optimale snøforhold og knallsol!

Sammen med ”Pyrralympics” skulle det arrangeres en kostymekonkurranse i bakken. Da konkurransen ble avlyst ble denne flyttet til siste middag, og det var mange morsomme innslag.

KostymePyrra

Etter lange dager i bakken og afterski fikk de sultne nordmennene servert typiske franske fjellretter som fondue og raclette. På lørdagen var det duket for middag på toppen av ”Coll Blanc” på 2530moh med preppemaskiner som kjørte oss hele veien opp fra Pas De La Casa.

Vi håper denne turen blir en tradisjon og at ANSA-medlemmer fra andre land ønsker å være med neste gang!

Film fra årets arrangement kommer snart, men i mellomtiden kan vi friste med fjorårets film:

Hilsen styret i ANSA Toulouse!