ANSA IRLAND: GAUK, EDINBURGH OG KICKOFF

Hei (ANSA)bloggen!

SekkepipeDe siste to ukene har det vært hett rundt oss i ANSA Irland. Tidligere har vi alltid dratt på tur sammen med GAUK – Games of ANSA UK, den årlige ikke-faglige turen til ANSA UK som dere kan lese mer om litt lenger ned på bloggen. I år tok våre venner derimot turen til Dublin, hvor omtrent 90% av våre studenter allerede befinner seg.

Rollerscate disco
Roller skate madness

Dette så vi på som en gyllen mulighet til å gjøre noe vi i styret aldri har gjort før! Helgen 7.-9. Februar dro vi rett og slett på vår egen tur til den fantastiske byen Edinburgh! Vi vil i hvert fall påstå at turen var en kjempesuksess.

Una digger speil

Vi bodde på Ballantrae West End Hotel som ligger rett ved sentrum og fikk sett store deler av byen de få dagene vi var der. Blant annet gikk vi under gamlebyen i underjordiske bygater og gikk oss ville i Camera Obscura. Lørdag kveld endte vi opp på Roller Skate Disco, ingen komplett tur uten. Vi spiste og selvfølgelig god middag på ANSA sin regning både fredag og lørdag kveld og flydde sammen hjem i et noe bråkete propellfly søndagettermiddag.

gruppebilde 2
En del av Edinburgh-gjengen
Undergrunnsbyen Edinburgh
Under Edinburgh

3 enda mer random jenter

Axel er lik sexy
I Dublin! f.v Vibeke Munthe-Kaas, Mie Tørmoen og Axel Emil Nissen-Lie

Allerede neste helg, 14. – 16. Februar fikk vi storslagent besøk av det «noe større» ANSA-landet, ANSA UK. Som et ferskt landsstyre var dette en fantastisk innføring i potensialet et ANSA-arrangement har. I tillegg til de mange medlemmene ble vi og skjemt bort med besøk fra selveste presidenten Vibeke Munthe-Kaas, hovedstyrerepresentant Pernille Stensli og vår alles favorittprest Ingrid Ims. Fredagen spiste vi japansk, mens vi ladet opp til lørdagens leker. Lekene ble holdt i et sportsanlegg en kort busstur utenfor sentrum. Til tross for hard konkurranse vant det rød laget “supers” overlegent og knuste all motstand. Premien ar passende nok en bag med verdifull norsk sjokolade, fersk fra Rygge lufthavn!

Gira prest
Denne presten er ingen festbrems!

Selv om vår kjære president dessverre klarte å «miste»(vi mistenker ingenting) store deler av smashposene var det en utrolig digg premie. Flotte som det rød teamet var ble den delt ut på bussen hjem og endte til slutt opp som nattmat på et hotellrom mye senere på kvelden. ANSA Irland sto etter lekene for en kort omvisning rundt ii byen for de som enda hadde krefter igjen. På kvelden spiste vi middag på Harcourt Hotell som beleilig nok ble gjort om til utestedet DTWO på natten. Musikken var høy, men ANSA-medlemmer synger enda høyere! Det var topp stemning så lenge vi fikk lov. 

For de som følte ekstra for tre timer intens øl-lukt morgenen etter var det duket for besøk til Dublins berømte Guinness-fabrikk. Dette gjaldt store deler av gjengen og etter det vi har hørt kom alle helskinnet tilbake.

IMG_2672

hotellrom30

3 random jenter

Alle teams GAMES OF ANSA UK 2014
Games of ANSA UK, vinnerlaget i rødt

Games of ANSA var utrolig morsomt! Vi er nok alle enige i det UK’s økonomisjef Håvard Brittmark sa dagen før, «Folk leker generelt alt for lite». Hei Håvard. Vi er med neste år også! Tusen takk til ANSA UK og særlig GAUK-ansvarlig Mie Tørmoen for et kjempearrangement!

Nå ser vi frem til vårsemesterets Kickoff her i Dublin 1. Mars! Vi er klare og det håper vi at alle våre andre flotte ANSA-medlemmer her i landet også er! Mer informasjon om det finner dere på ansa.no/irland eller vår facebook-side ANSA Irland.

Landsleder muppet
Vi ses 1. Mars! Cheers