ANSA USA: Karrieredag i New York

Den 2. desember arrangerte ANSA New York, i samarbeid med Norwegian American Chamber of Commerce, en karrieredag for de norske studentene i New York. Der holdt kjente bedrifter som Innovasjon Norge, DNB, McKinsey & Company, Generalkonsulatet, og Evisors informative presentasjoner om sine bedrifter og hvilke karrieremuligheter de kan tilby utenlandsstudentene etter endt utdanning.

Bilde

Andrea, Sondre & Stine fra lokallagsstyret i ANSA New York.

Sjømannspresten Ellen Marie Skillingstad og studentpresten Elisa Stokka holdt også hver sin presentasjon om hva de kan bistå studentene med og hvilke muligheter man har i forbindelse med sjømannskirken.

Bilde

Helt til slutt på programmet stod bedriftstands, hvor studentene fikk svar på ulike spørsmål de hadde, samt litt generell mingling. Alt i alt var dette en vellykket karrieredag med mye nyttig informasjon og engasjerte norske studenter!