ANSA POLEN:

LANDSSTYREMØTE 2014

Helgen 28 februar til 2. Mars pakket ANSA Polens landsstyre og spente studenter fra hele Polen ryggsekken, turen gikk til Krakow! Helgen ble en great suksess med EKG kurs, styremøte, valg av nytt styre, superquiz og veldig mye moro!

Først og fremst må vi takke det gamle ANSA Polen styret for den flotte jobben de har gjort i 2013/2014. Med Elin Østrem i spissen har styret arrangert et spektakulært fagseminar og stått på for de norske studentene i Polen, vi setter så pris på jobben dere har gjort!

Bilde

Helgen begynte med et knakende bra EKG kurs arrangert av ANSA Krakow og Lub EKG. Med hele 185 påmeldte fikk Krakowstudentene førsteklasses kursing av Lub EKG, en stor takk til instruktørene fra Lublin!

Lørdagsmorgen var det 27 gira og litt spente studenter som troppet opp for å delta på ANSA Polens landsstyremøte! Til tross for gårsdagens utskeielser var det ikke mangel på engasjement, så vi hadde et produktivt møte med mange flotte diskusjoner og innslag. Pernille Holtet Stensli fra HS tok turen fra England, og holdt et kort foredrag om ANSA. Hun sa også noen ord på vegne av presidenten, Vibeke Munhte- Kaas, som dessverre ikke kunne kommet pga sykdom, du var savnet!
Eivind Storaas informerte også om et nyoppstartet engasjement, ANSA research. Stay tuned, dette blir et flott tilbud for forskerspirene der ute!

Bilde

Etter å ha stemt over statuttendringer, og gått gjennom budsjettet for ANSA Polen 2014/2015 var det tid for valg av nytt styre. Det ble et spennende valg, og vi kan stolt presentere ANSA Polens landsstyre for 2014/2015. Vi setter pris på tilliten dere viser oss, og gleder oss til å utrette store ting det kommende året! Det nye styret består av:

  • Anders Holen- Leder
  • Kristine Berge Olsen- Nestleder
  • Simen Løseth- Økonomi
  • Kjetil Askeland- KP
  • Elise Runde Krogstad- Web og informasjon
  • Hanna Valstad- Styremedlem
  • Helene von- Quillfeldt Conradi- Styremedlem
  • Natalie Repstad- Styremedlem

Bilde

Fra v: Natalie, Hanna, Anders, Kristine, Helene, Simen, Elise og Kjetil                                                                                            
Takk for det gamle, velkommen til det nye!

Bilde

Lørdagskvelden var det tid for vår ”nye tradisjon”, ANSA Polens Superquiz! Den flotteste presten i Europa, Tim Georg Engesvold, troppet opp med både Quiz og Bamsemums! For dere som ikke vet hva superquizen er, så er det ANSA Polens Quizfinale, hvor vi kårer Polens desidert beste Quizlag. Lag fra både Bydgoszcz, Lublin, Szczecin og Krakow dukket opp for å kjempe om seieren. Tim Georg hadde laget en utfordrende quiz, de små grå fikk seg en skikkelig trim! Etter å ha vridd hodene våre med 30 harde nøtter ble en vinner kåret; Bydgoszcz!!!

Bilde

Disse heldiggrisene vant ikke bare heder og ære, men også garantert plass på fagseminaret og billetter til halv pris!! Gratulerer!! Med slike flotte premier håper vi at enda flere lokallag får blod på tann og tar turen til superquizen neste år!

Med dette sier vi takk for en fantastisk helg!

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde