ANSA NEW ZEALAND: Hva? Bare 2 dager til skolestart?

I anledning skolestart mandagen 3/3 inviterte ANSA nordmenn i Auckland til piknik og aktiviteter lørdag 1. mars.

albertpark1

Det lille arrangementet ble holdt i Albert Park, mellom AUT og Auckland Uni. Dette var en fin anledning til å treffe igjen studievenner fra forrige semester, samt ferske Aucklandstudenter, før alvoret starter.

Oppmøtet var ganske bra, ca 12-15 personer tok turen til parken i fint solskinnsvær. De fleste var nordmenn, men også noen kinesere hadde tatt turen. Utpå dagen ble også et par andre nasjoner representert. Det ble blant annet spilt volleyball, badminton og frisbee.
Når semesteret starter forventer vi at alle studentene går over til ”work hard-mode”, men vær ikke redd. Neste torsdag arrangeres årets første pub quiz – en ypperlig mulighet til å rive seg løs fra studiene og møte likesinnede over en kald pils!

albertpark2

Lykke til med semesteret alle ANSA- medlemmer!
Hilsen Magnus Hjelle, Prosjektansvarlig i ANSA New Zealand