ANSA USA: Landsmøte i Chicago

chicago-10
Helgen som gikk samlet rundt 60 norske studenter seg i Chicago for gjennomgå det siste året i ANSA USA, og stemme frem nytt styre. Chicago bød på en kald fornøyelse, men viste seg også fra sin beste side med strålende sol både på fredag og søndag.
Image

Som på hvert nasjonale arrangement i USA er det å oppleve en ny by ofte et like stort trekkplaster som arrangementet selv. Chicago var ingen forskjell. Nå tidligere informasjonsansvarlig Maren og nye landsleder Trine benyttet muligheten til å ta en selfie med Cloud Gate (også kjent som Chicago Bean, eller Bønna som vi nordmenn kaller den).

chicago-11

chicago-7-2

Image

Fredag kveld samlet vi alle sammen på restauranten Dick’s Last Resort, som spesialiserer seg på omvendt service. Istedenfor å gi god service fornærmer de gjestene, kaster servietter på dem og utover kvelden blir man også utstyrt med papirhatter med pinlige kommentarer. Tenk at man betaler for sånt!?

chicago-4

Lørdag morgen var det tid for landsmøte på Hyatt Regency midt i Chicago sentrum.

chicago-2

Program, notatblokker og vann er viktig, for at et landsmøte skal gå riktig.

chicago-8

6 statuttendringer, 9 lokallagspresentasjoner og verdens beste studentprest var noen av ingrediensene for årsmøte, som avsluttet med et nervepirrende valg og til slutt et helt nytt styre.

chicago-1-3

Nytt styre måtte selvsagt feires med bobler: Økonomiansvarlig Lena Matsen fra North Dakota, informasjonsansvarlig Katrine Limseth fra Nebraska, nestleder Ivar Lycke fra Colorado og landsleder Trine Nyheim fra California.

chicago-2-2

Så bar det ut på middag på Hard Rock Café etterfulgt av stor feiring av det nye styret på Citizen Bar til de tidlige morgentimer.

chicago-4-3

Søndag morgen startet med overgangsmøte med gammelt og nytt styre, pluss hovedstyrerepresentant Madeleine! ANSA USA er i trygge hender det neste året også! Sees på høstseminaret!