ANSA New Zealand: Infomøte og Årets første pubquiz!

Image

Semestrene i Auckland er aldri riktig i gang før ANSA har arrangert første pubquiz. Første quiz ble utsatt en uke ettersom orientation week på enkelte universiteter gikk over to uker. Ansa’s pubquiz skal være et selvstendig trekkplaster, – ikke en konkurrent til unikonserter med (relativt) kjente NZ artister. Første quiz ble dermed arrangert torsdag 20.3 med undertegnede som quizmaster. Godt oppmøte var det, om lag 30, og stemninga upåklagelig. Nytt for året er at pubquizene er flyttet fra Brooklyn bar til Albion Hotel. Sistnevntes første etasje fungerer som bar. Det nye lokalet er større og vinnerpremien er mer enn doblet! Bartab’en er nå verdt $75, nok en grunn til å komme… Tidligere på kvelden ble det holdt informasjonsmøte for nye og gamle elever. Møtet inneholdt hovedsakelig informasjon om ANSA som organisasjon og hva vi kan hjelpe med, samt hvilke events vi planlegger for dette semesteret. Oppmøtet kunne vært bedre, men alle hadde det trivelig nye relasjoner ble skapt.

Hilsen fra oss i ANSA New/Ny/Nya Zealand

Magnus Hjelle Prosjektansvarlig