ANSA ITALIA: MASKERADEBALL 2014

Det var en gang at ANSA Italia arrangerte et BLODFYLT maskeradeball. Det ble holdt 29. mars 2014, på PENESTE Le Banque i HORETE Milano. Alle de HENGSLETE gjestene møtte opp i xxxxSVÆTTE kjoler og GRANDIOSE dresser og gjemte seg bak SKRUKKETE masker av alle slag. Forventningene var INNLYSENDE for en sosial kveld med mat, lek, kåringer, dansing og mye #ANSALOVE.

Maten bestod av en buffet med et FNISETE utvalg av retter, og alle de VELFORMEDE gjestene var fornøyde med både JÆVLIG mat og vin. Stemningen rundt bordene var OSTETE og praten satt løst.

De SJOKKERENDE jentene i landsstyret kåret kveldens beste masker. Hans-Einar Borgen og Jeanette Iren Hustad Barstads DYRISKE masker gikk av med seieren. De to fikk dermed de ILLESTINKENDE titlene Mr. og Miss ANSA Italia.

For at de som ikke vant en kåring skulle ha en sjanse, ble det holdt en liten ekstrakonkurranse. Alle fikk ett minutt på å rive ut den fineste elefanten i avispapir. Her fikk Julie Opsvik en LADET KvikkLunsj for den beste elefanten, og Markus Tallaksen Halvorsen fikk for FJASETE kreativitet. Til alles misunnelse, naturligvis.

De KRABBETE landslederne i Italia og Sveits – Anikken og Knut – prøvde iherdig å sette i gang et FANTASTISK dansegulv etter middag, og lyktes heldigvis til slutt. Det ble en meget DIRTY kveld med SEXY dansing ut i de sene nattetimer.

Takk til alle som var med på å gjøre kvelden både GLORETE og BREIAL – håper dagen i dag har vært KLEBRIG.

Masse #ANSALOVE og en UGLY hilsen fra jentene i landsstyret!


…vi glemte å informere om at for å oppsummere kvelden fikk vi hjelp av alle gjestene på ballet med adjektiv til det som ble en fin, liten adjektivhistorie! Bilder kommer senere — takk til Mr. ANSA Italia for at du tok på deg jobben som fotograf. 

TIPS: bytt ut alle adjektiver med ord som FANTASTISK, FLOTT eller FIN for å få et mer virkelighetsnært sammendrag av kvelden.

TIPS 2: kom på landsmøtet i Milano på lørdag om en uke. Meld deg på HER!

maskerade_1  maskerade_2maskerade_3  maskerade_4