ANSA CANADA: Landsmøte og Cyber-Landsmøte 2014

Den siste helgen i mars var det duket for det årlige landsmøtet i ANSA Canada. Denne gangen ble møtet lagt til Vancouver, BC, men deltakere fra østkysten og forskjellige universiteter i Monetral deltok også gjennom et historisk cyberlandsmøte. Det var litt bekymring for hvordan dette ville gå i starten, men vi kan trygt konstantere at det ble en stor suksess med mye hygge og latter forran skjermen. Jentene i Montreal stilte med norsk flagg, mariusgenser og fantastisk godt humør. De var ikke like heldige som deltakerne i Vancouver, som fikk både melkesjokolade og herlige, norske vafler av hele ANSAs favoritt, sjømannspresten for Nord Amerika, Elisa Stokka. Før møtet på lørdag møttes alle deltakerne for middag på East is East, en afghansk restaurant hvor vi fikk høre live musikk og ble servert smårett på smårett. Takk til Kristoffer Hansen, avtroppende landsleder i Canada, for nok en original kulinarisk opplevelse!

ANSA Canada - East is EastANSA Canada - East is East 2

På lørdagen møttes vi på Vancouver Public Library midt i hjertet av sentrum, med flott utsikt fra 7.etasje. Til stede var avtroppende styre, sjømannsprest Elisa og representant for ANSA Hovedstyret Madeleine Mowinckel. Det ble en fin dag med utrolig engasjement og interessante diskusjoner. For neste år er planen å bygge videre på de to flotte lokallagene i Vancouver og Montreal som nylig er blitt opprettet. De har allerede gjennomført mange spennende eventer, og vi gleder oss til å se hva mer de kan få til. ANSA Canada vil også planlegge en karrieredag for studenter i Canada, hvor norske bedrifter fra rundt om British Columbia og østkysten deltar og gir en liten presentasjon om hvordan det er å jobbe og drive bedrift i Canada. Dette gleder vi oss til og vi håper engasjementet fra i år føres videre til neste år! Lykke til til det nye styret, og samtidig ønsker vi å gi en stor takk til det avtroppende styret og alt arbeidet som har blitt gjort for ANSA Canada!

ANSA Canada - LM med Montreal over Skype

ANSA Canada - Cedric nyter vafler

ANSA Canada - LM 2014

På lørdag kveld var det selvfølgelig tid for feiring og vi møttes på Salt Tasting room i idylliske Gastown. Her fikk vi servert all slags spennende fingermat og vin direkte fra en vinkjeller. Nok en gang, takk til Kristoffer, det blir vanskelig å overgå dine valg av restauranter! ANSA Canada ønsker å takke alle som deltok og gjorde dette til en uforglemmelig helg rett før innspurten før eksamen. Neste på programmet er å få oppleve Canadas nasjonalsport med ishockeykamp: Vancouver Canucks mot New York Rangers og 17.Mai feiringer i både Vancouver og Montreal.