ANSA UNGARN: LANDSMØTE OG KONSERT

For en knapp uke siden var det landsmøte i ANSA Ungarn. Møtet fant sted i Budapest den 29.mars 2014, på en veldig staselig og fin cafe/restaurant ved navn Szamos Gourmet Palace. Ordstyrer Christoffer Korvald (vår kjære HS-representant) gjorde en suveren jobb og sa tydelig i fra hvis vi beveget oss utenfor tidsrammene. Dagsordenen ble fulgt og statutter, arbeidsprogram, evt endringer, budsjett og revidert regnskap ble godkjent.

IMG_1428

Vi var så heldig å ha med oss ANSA sin sosialrådgiver Hanne Refsdal og studentprest Tim Georg Engelsvold. De snakket om beredskapsplanen, noe som var lærerikt for alle og en hver. Arild Sande Moberg fra den norske ambassaden var også tilstede for å fortelle om ambassaden sin rolle og deres samarbeid med studentene.

IMG_1434IMG_1433IMG_1431

I siste del av landsmøtet var det presentasjon og valg av nye styrekandidater til landsstyret. Det ble et spennende valg og ANSA Ungarn ledes nå av dette herlige styret.

IMG_1458

På kvelden etter møtet var det klart for konsert med Admiral P, Dj Jah Ark Manifest og Nico D. Konserten var på Iskola, en gammel skole som er gjort om til et dødskult utested. Veldig mange studenter hadde lyst til å “snakke litt” med Admiral P og de ble helt “Spinnvill” til lyden av “Kallenavn”. Det var fantastisk morsomt med reggae-vibes og god steming til langt ut i nattetimene.

IMG_1451

Jeg vil på vegne av det gamle styret og meg selv takke for et flott år i ANSA Ungarn. Vi har hatt det utrolig morsomt, og det har vært en fryd å bli kjent med alle dere der ute. Nå er det et nytt styre med Ane Bratli Wold i spissen. Jeg er sikker på at de kommer til å gjøre en fabelaktig jobb, så gled dere til å bli kjent med de.

En litt vemodig hilsen fra avtroppende landsleder,
Ingvild Jakobsen Rønningen