ANSA Slovakia: Nye styrer!

For tiden nyter de fleste av våre studenter frisk fjelluft i deilige Norge, og bombarderer instagram og facebook med idylliske snøbilder med en solo/pils/kakao i periferien, slik som seg hør og bør i påsketider. Snart er det imidlertid tilbake til hverdagen i Slovakia, og eksamener står for tur.

Før den tid er det  dog masse som skjer i Slovakia både i regi av ANSA og utenom. Førstkommende helg braker det løs for Fagseminaret vårt som skal holdes i Praha (Håper å se deg der!), og etter dette er det både fjelltur og motbakkeløp, fotballturnering i både Martin og Kosice og selvsagt de tradisjonsrike 17.maifeiringene. Det er herlig å gå våren i møte med masse på agendaen, og ikke minst sammen med engasjerte ANSAsjeler!

Apropos engasjerte ANSAsjeler har vi tre funklende nye styrer i Slovakia; et nytt landsstyre og to nye lokallagsstyrer! La oss presentere oss:

Landsstyret ANSA Slovakia: 

(Bildene fra landsmøtet kan dessverre aldri se dagens lys, samtlige ble ødelagt av mysing og/eller utilsiktede grimaser. Bilder kommer senere)

Leder: Marianne Skuseth
Nestleder: Agathe Eeg Henriksen
Økonomiansvarlig: Sindre Eik Nes
Webansvarlig: Caroline Nøstvik
Styremedlemmer: Alexandra Log, Ingrid Eliassen, Pål Johnsen og Eivind Fosse.

50/50 gamlinger fra det avgående styret og nykommere. Dette blir en perfekt miks av innøvde rutiner og friske pust utenfra! Vi kan selvsagt friste med både 17.mai feiring, høsttur og vintertur i det kommende året. Hva mer? Stay tuned 😉

ANSA Kosice:

Lokallagsleder Nicolai Stausland, Nestleder Ingrid Barsnes Laache  Økonomiansvarlig;  Kristian Aalberg, Kommunikasjonsansvarlig; Mae Louise Pagler, Kontaktperson - Veterinær Nives Vojvodic,  Kontaktperson - Medisin; Arunthan Perinpasivam, Styremedlem; Per Christian Bjerke,   Anne Daling, Sekretær  Ilackiya Elaiyarajah

F.V; Per Christian Bjerke, (styremedlem), Ingrid Barsnes Laache (nestleder), Ilackiya Elaiyarajah (sekretær), Mae Louise Pagler (kommunikasjon), Nicolai Stausland (leder), Kristian Aalberg (Økonomi), Nives Vojvodic (Kontakt – Vet.), Anne Daling (styremedlem) Arunthan Perinpasivam (Kontakt – Med.)

En strålende gjeng med en masse ideer til det kommende ANSAåret i Kosice! Siden sitt årsmøte har de allerede arrangert Purimvors, quizkveld og bowlingaften. Full gass her altså! De har i tillegg utfordret ANSA Martin til fotballcup, så vi får se om Martin tør å ta utfordringen… ?

 

ANSA Martin:

FV: Fredrik kjemhus (styremedlem), Guro Vinje (Styremedlem), Karina Wolan(økonomi), Patrick Kristiansen(web og info), Frida Sivertsen (styremedlem), Sigrid Buck (styremedlem), Nils Martin Eek (styremedlem), Trine Kirkedelen (leder) og Emte Marie Tynes (nestleder).

FV: Fredrik Kjemhus (styremedlem), Guro Vinje (Styremedlem), Karina Wolan(økonomi), Patrick Kristiansen(web og info), Frida Sivertsen (styremedlem), Sigrid Buck (styremedlem), Nils Martin Eek (styremedlem), Trine Kirkedelen (leder) og Emte Marie Tynes (nestleder).

Denne gjengen har masser av jern i ilden for øyeblikket. De skal som nevnt arrangere fjelltur for alle og motbakkeløp for frivillige sprekinger. Hvem går av med vandrepokalen?
I tillegg har de invitert til russefest, og håpet om gjentakelse av fjorårets QuizCrawl 16.mai henger løst i luften fra oss andre.

Med andre ord; alt går på skinner i Slovakia!