ANSA Martin: Russefest 2014!

Som tradisjon tro ble det også i år arrangert russefest i Martin. Ex-russ fra 1-6. klasse tok turen til Sunny Martin 03.05 for å gjenoppleve ekte russefeiring og mimre tilbake til en måned uten bekymringer.
Selv om været ikke var helt på vår side i år (4 grader og iskald blåst), gjorde vi som ekte nordmenn og fant frem ullundertøy, votter og skjerf. All ære til de som stilte opp og gjorde en god innsats på volleyballbanen tross vanskelige forhold!

Ettersom kvelden kom, dukket det opp mange festglade nordmenn og andre studenter med røde, skitne og nedtaggede bukser. Enten de var fra den orginale russetiden eller fra BauMax.

Det blir ikke russefest uten grilling og burgere. Og når mørket har senket seg og promillen steget, blir det redningen for mange at Gulashen kommer på bordet. Vet ikke om det er alkoholen som gjør det, men de lager en særdeles god Gulash på Sunny Martin.
Siden det i år var litt i kaldeste laget var det en ekstra stor glede at et stort bål ble tent midt på plassen. En fin mulighet til å tine tærne…

Alt i alt var det en vellykket feiring og vi ser nå med tårer i øynene frem til 17. mai med pølser og sjokolade fra Norge 🙂

Liten hilsen fra oss i Martin!