ANSA LATVIA: NYTT LANDSSTYRE

Lørdag 29. mars var det klart for det årlige landsmøtet i Riga. For å få opp ANSA stemningen, arrangerte vi “klassetur” til Valmiera helgen før. I Valmiera ble det et lite organisasjonskurs med godeforedrag fra ANSAs egne kommunikasjonsrådgiver Øystein Holm-Haagensen, vår kjære studentprest Tim-Georg og ikke minst daværende landsleder Hanna Reklev. I tillegg kunne vi ikke dra fra Valmiera uten å besøke Valmiermuiza ølbryggeri og teste det lokale utelivet. Helgen ble veldig vellykket og en litt redusert gjeng returnerte til Riga, og var klar for landsmøte påfølgende helg.

ImageImage

Landsmøtet ble holdt på Hotel Avalon, og med Pernille Stensli fra hovedstyret som ordstyrer ble både statutter, regnskap, budsjett og arbeidsprogram gjennomgått og bestemt innenfor tidsskjemaet. Valget av nytt styre gikk også raskt og knirkefritt, og syv nye, ivrige medisinstudenter ble valgt inn med stor glede.

Det nye styret består av:

Landsleder: Marthe Thorsø

Nestleder: Andréa Steen Rosten

Økonomiansvarlig: André Olstø Hope

Web- og informasjonsansvarlig: Emil Muri Aursand

Arrangementansvarlig: Isabel A. Oskarsen og Julie Soma Berg

Styremedlem: Julie Wold Madsen

 

Image
Nytt styre! F.v: Andréa, Marthe, André, Emil, Julie S. B., Isabel og Julie W. M.

Det nye styret er klare for å gjøre en kjempegod jobb, og planleggingen av spennende nye arrangementer er allerede i gang! ANSA Latvias fremtid er definitivt i gode hender!