ANSA POLENS STYREMØTE

23. Mai kom styremedlemmene fra nært og fjernt til Warszawa for å delta på styremøte! Vi fikk innlosjert oss på InterContinental Hotell, og dro så ut for å få i oss litt mat. Det ble en veldig hyggelig kveld, med god mat, hyggelige samtaler og litt karaoke på slutten av kvelden. Noen av oss hadde ikke sett hverandre siden valget, så det var flott å ha en hel helg til å bli godt kjent med hverandre!

Bilde

TIDSFORDRIV PÅ TOGET TIL WARSZAWA: PAPPSKALLE

Bilde

VÅR FLOTT LEDER ANDERS SAMMEN MED NATALIE 

Lørdag morgen startet med et pang: Frokost på InterContinental! Vi var da godt rustet til et langt og produktivt styremøte. Først fikk vi omvisning på hotellet, hvor vi planla rundt festmiddagen vi skal ha på fagseminaret! Vi har også bestemt årets tema; Tiden er ennå ikke moden for å slippe dette, men det er bare å vente i spenning, det blir storslagent!

Vi fortsatte så styremøte i lobbyen på hotellet. Vi gikk da gjennom årets organisasjonskurs, som skal være i Gdansk! Her skal vi legge vekt på engasjement, informasjon om ANSA sitt arbeid, god opplæring i verv og beredskapsplan. Og til sist men ikke minst; blir godt kjent på tvers av lokallagene!

Bilde

Som alle kanskje har fått med seg skal årets fagseminar bli holdt i Warszawa på InterContinental Hotell. Vi har fått hanket inn flotte foredragsholdere, men dette er fortsatt under arbeid. Men, vi har nå bestemt å slippe første foredragsholder for FS 2014:

 

Finn ut av dette her: https://www.youtube.com/watch?v=PrOo5zlm6GY&feature=youtu.be

 

Etter 6 timers styremøte var vi alle både fornøyde med dagens resultater, og klare for mat! Vi fikk også med oss noen studenter fra Warszawa på middag, det var så hyggelig å treffe folk fra lokalområdet! Det ble en helaften i ettermiddagssola, etterfulgt av en øl i gamlebyen i Warszawa. Mange fra styret skulle hjem tidlig dagen etter, så vår flotte helg var da på hell.

Bilde

ANSA POLEN STYRET PÅ MIDDAG MED STUDENTER FRA WARSZAWA

Bilde

Vi takker for flott engasjement og samarbeid. Fagseminaret 2014 ser ut til å bli en uforglemmelig helg, vi gleder oss til å se hva vi kan få til!

Bilde