ANSA Alumni – velkommen til ditt nye nettverk

Hvis du er i ferd med å pakke kofferten og rette nesa hjemover etter et semester eller ti i utlandet, tenker du gjerne: Hva nå? Jeg har jo vært utenlands så lenge at jeg ikke kjenner noen arbeidsgivere i Norge lenger. Don’t worry – bli med i ANSAs alumniorganisasjon og skaff deg et verdifullt nettverk!

ANSA Alumni har i dag over 3200 medlemmer og vi øker med flere hundre i året. Vi er laget for å gi et tilbud til tidligere utenlandsstudenter (som deg!) om et godt og relevant nettverk av både de som har vært hjemme lenge og er godt etablerte, og de som nylig har kommet hjem.

Vi i ANSA Alumni arrangerer seminarer og foredrag, pubkvelder, vinsmaking, julebord og sommerfest samt masse annet. Det siste året har vi hatt besøk av tidligere utenlandsstudenter Trygve Hegnar og Johan H. Andresen, næringslivstopp Eivind Reiten og forfatter Hans Olav Lahlum, for å nevne noen. Vi har også besøkt PST, da de stadig er på utkikk etter tidligere utenlandsstudenter med en litt annen kompetanse enn den norske standarden. 

_JON2874-2Eivind%20Reiten_002Jan%20Mykleset

Johan H. Andresen og Eivind Reiten har snakket med oss i ANSA Alumni det siste året. Til høyre nylig gjenvalgt leder, Jan Mykleset.

Medlemskap i ANSA Alumni er fullstendig gratis og varer livet ut (eller til du selv melder deg ut). Du må aktivt melde deg inn etter at medlemskapet ditt i ANSA løper ut, og det gjør du ved å klikke her. Vi ønsker deg hjertelig velkommen i klubben, og håper å se deg flere av våre arrangementer utover høsten.

Følg oss på ansaalumni.no og facebook.com/ansaalumni