Organisasjonskurs for ANSA Danamark og ANSA Sverige

Så var det endelig tur for ANSA Danmarks årlige Organisasjons Kurs. Denne gangen var destinasjonen den idylliske feriebyen Svendborg, lokalisert på Fyn.  Det var et spent landsstyre som for første gang skulle møte de tillitsvalgte i lokallagene rundt omkring i Danmark. Reiseveien var for noen kort og andre veldig lang da vi fikk gjester fra så mange byer som Odense, Esbjerg, København, Aarhus og Aalborg. I tillegg skulle ANSA Sverige vise sin ankomst og vi var så heldige at HS representant Håvard og sjømannsprest Bjørn Olav skulle ta den lange turen fra Norge.

L
Landsleder klar for å ønske deltagerne velkommen

Det var omlag 40 gjester som var på plass ved Best Western Hotel fredag kveld. På menyen stod pizza, mingling og blikjentleker arrangert av ANSA Sverige. Som forøvrig ble en stor suksess og maken til engasjement har jeg ikke sett på lang tid.

Org.kurs1

Lørdag var det tid for det faglige. Landsstyret presenterte seg selv og sitt arbeid. Hovedstyrerepresentant Håvard holdt et inspirerende og ikke minst morsomt foredrag om ANSAs arbeid og virke. Samtidig som sjømannsprest Bjørn Olav presenterte ANSA og Sjømannskirkens samarbeid i forhold til beredskap. Det ble også satt av tid til erfaringsutveksling mellom lokallagene, noe som ble godt mottatt da dette var både spennende og lærerikt.

HS representant Håvard og sjømannsprest Bjørn Olav
HS representant Håvard og sjømannsprest Bjørn Olav

org.kurs2

Senere på dagen stod den beryktede ANSA Danmark Teambuildingen for tur. Med både fysiske og psykiske påkjennelser. Statiske styrkeøvelser, spising av epler i kaldt vann og egen koreografert dans er noe som kan nevnes. Innsatsen var på topp, stemningen høy og latteren satt løst hos samtlige.

org.kurs5 org.kurs4

For å avrunde dagen var det tid for den tradisjonsrike gallamiddagen. Med god mat, damenes- og herrenes tale og de fantastiske dansene fra teambuildingen skulle vises frem. De mest utholdene holdt seg våkne helt frem til hotellfrokosten og det var en trøtt gjeng som tok toget på vei hjem, søndag ettermiddag. Org.kurs7

Vi var så heldige at ANSA Sverige ville komme å besøke oss i Danmark, for en herlig gjeng !

Til sist takker vi i ANSA Danmark for en suveren helg, og håper alle koste seg like mye som vi gjorde !    

 – Hilsen Cathrine Røgholt, landsleder ANSA Danmark