Oppstart av ANSA året med kick-offhelg i Barcelona!!

Som kjent er det en greie med spanjoler og det hele ”mañana, mañana..! 
opplegget. Vi (jeg) som er studenter her kan noen ganger ikke hjelpe med
å bli påvirket av dette. Så dog litt på etterskudd kommer det her en
liten titt fra årets kick – off!

 

3-5 oktober samlet det seg en herlig gjeng i Barcelona for det årlige Kick-off for skoleåret! Det flokket da til med rundt 50 flotte folk fra ANSA Frankrike, Sveits, Italia, Østerrike og Spania til vår flotte by, og vi det var duket for noen fantastiske dager sammen.

Fellesbilde kickoff Vi sparket i gang ballet med innlosjering og fellesmiddag for alle som ønsket ut mot kvelden fredag. Noen annkom tidlig, og andre noe senere men hyggelig var det for alle oppmøtte uansett!Kickoff barcelona fredagLørdagen knuste vi på med frokost på hostellet og en liten presentasjonssekvens av de respektive landsstyrene, ANSA organisasjonen og beredskap som utenlandsstudent for å nevne noe. Smarte som vi er hadde ANSA Spania i år lagt landsmøte samtidig med kick-off, så dette ble avholdt etter lunch mens de andre fikk være turister. Har blitt fortalt det var mange småbleike norske fjes langs strandpromenaden denne ettermiddagen..!2014-10-04 08.50.58Samtidig ble også årets nye ANSA Spania styre valgt inn for innsats!

 

F.V. Web- og infoansvarlig Per Kristian Haakenstad, Økonomiansvarlig Eirik Frisvold, Landsleder Monica Beeder og Eventansvarlig Nathalie Haarberg
F.V. Web- og infoansvarlig Per Kristian Haakenstad, Økonomiansvarlig Eirik Frisvold, Landsleder Monica Beeder og
Eventansvarlig Nathalie Haarberg

Med det formelle unnagjort gjorde alle seg klare til storslagen seksretters middag med nokk av god drikke, på “Carpe Diem” ved strandpromenaden av “Barcelonetta”.

Kickoff Barcelona middag lørdag 2014Og hva er vel ikke herligere en gjeng usjenerte nordmenn som godt inn i middagen reiser seg opp og lirer av seg en trall på moderspråket til de lokales store forbauselse. Har i ettertid lett febrilsk etter et bilde, for det kan jeg tro var litt av et syn, men det virker som om de fleste for opptatt av å overgå det motsatte kjønns forrige vers, til å tenke på mobilen! Skal også nevnes at disse finurlig utformede sangtekstene nok ville skapt desto større hakeslepp på et mer internasjonalt språk, noe som ikke akkuratt la noen ytterligere demper på stemningen…!

Det virket også som om bevertningen tok hintet, da musikken brått var i gang da vi var ferdige med våre sanger. Tradisjonen tro fortsatte kvelden ut i de små timer.Kickoff Barcelona etter middag lørdag 2014 Søndagen rundet av en herlig helg med utrolige mennesker, med å sove ut og nyte noen timer med sol eller tidlig hjemreise for andre.

 

Takk til alle mann som var med å gjøre dette til nok et vellykket ANSA treff! Og som vi sier i Spania: Vemos pronto!

Bilder av ANSA Sveits og Regine Igesund

#ansalove fra

Per Kristian