ANSA Sør-Afrika: Surfedagen på Muizenberg!

ANSA Sør-Afrikas første sosiale event dette semesteret var surfedagen på Muizenberg beach litt utenfor Cape Town. Vi var klare for både alle proffe surfere, og for alle oss som aldri har stått på noen surfebrett, med surfekurs fra skolen Surf Emporium! For blant den kunnskapen som har blitt videreført fra det forrige styre, kommer de fleste ikke særlig langt, eller mer riktig sagt ikke opp på noen bølger, når man som nybegynner går rett i vannet og planlegger å lære surfing helt selv. Så vi i ANSA var godt forberedt med instruktørene ved vår side!
Vi endte med å få med oss en bra gjeng med norske og noen internasjonale som studerer i Cape Town eller Stellenbosch, og til og med noen som studerer på andre siden av Sør-Afrika!

IMG_8882_result

IMG_8890_result

IMG_8894_result

IMG_8908_result

IMG_8915_result

IMG_8986_result IMG_8950_result IMG_8955_result IMG_8976_result IMG_9002_result

IMG_8935_result
Landsleder Christian Berlinger på bølgene!

IMG_8968_result IMG_9012_result IMG_9009_result

Tross for været som ikke var på det varmeste den dagen, hadde vi en veldig vellykket og morsom ettermiddag med gode instruktører og nybegynnere-bølger, som til slutt gjorde den utfordrende surfingen sinnsykt gøy!

IMG_8916_result

 

tekst: Emeline Pischedda

foto: Surf Emporium, http://surfemporium.co.za/2014/09/28/the-norwegian-crew-surf-day/