ANSA POLEN: ORGANISASJONSKURS I GDANSK

Fredag 17. oktober gikk årets organisasjonskurs av stabelen i Gdansk, hvor et rykende ferskt lokallag nettopp har blitt startet! Vertene fra Gdansk og engasjerte studenter fra Bialystok, Bydgoszcz, Krakow, Lublin, Poznan, Warszawa, Szczecin og Katowice troppet opp på Cubus hotell, klare for å få litt ANSApåfyll! Med hele 59 påmeldte deltagere var forventningene for helgen store!

Utover fredagskvelden strømmet studentene fra nært og fjernt til Gdansk, alle like spente på å finne ut hvem sin tilfeldige romkamerat på hotellet var! Etter innsjekk og hilserunder gikk vi i samlet flokk til den koselige restauranten Mon Balzac for å få oss en liten matbit. Langt flere dukket opp på middagen enn det vi i ANSA Polen hadde beregnet, så vi måtte derfor dele oss opp slik at alle fikk spist (det man kaller uflaks i flaks?).

IMG_1197

Senere på kveden møttes vi alle, gode og mette så klart, på en sjarmerende bar i gamlebyen av Gdansk. Her fortsatte hyggen utover nattetimene, på slutten av kvelden var ikke lenger noen fremmede for hverandre!

Lørdag kl. 10 møtte alle studentene friske og opplagte til foredrag, til tross for gårsdagens utskeielser. Helt om natten, og helt om dagen!

IMG_1091

Her ble det først litt informasjon om ANSA fra vår kjære landsleder Anders Holen. I år var vi også så heldige å få besøk fra Øystein Holm- Haagensen som er politisk rådgiver i ANSA Sentralt. Han ga et inspirerende foredrag om studentengasjement, hvor vi lærte om samhold og samarbeid. Smerte skaper samhold, var det ikke slik?

IMG_1198

I løpet av lørdagen fikk vi mye ny lærdom, erfaringsutveksling lokallagene i mellom, opplæring i beredskapsplan og verv, og ikke minst CV kurs.

IMG_1096

IMG_1106

IMG_1125

IMG_1131

Etter grundig opplæring fikk alle en times tid til avslapning før middag og pubcrawl!

Bilde Orgkurs

Igjen toget vi avgårde til middag , denne gangen på hotell Gdansk! Det var polske nasjonaldrakter, trekkspill, overdimensjonerte øl og god stemning!

IMG_1140

Men dette var jo bare starten på kvelden, for etter middagen var det tid for pubcrawl! Deltagerne ble delt opp i 4 lag som rullerte på forskjellige poster vi i landsstyret hadde. Det ble miming, nynning og mye annet moro. Spesielt imponerte var vi over de som faktisk klarte å mime ”Beredskapsplan”, de har en lovende ANSAfremtid! Konkurranseinstinkt skortet det heller ikke på, det ble to morsomme, høylyttede og blodseriøse timer!

IMG_1201

Etter en vellykket pubcrawl gikk turen videre til Sopot, hvor morohetene fortsatte! Her var det selvfølgelig ansiktsmaling til dem som ville ha det, og et stort dansegulv som ble godt brukt.

10811492_10154844484985643_589026051_n

Søndagsmorgen var det en lykkelig, sliten, og ANSAutdannet gjeng som dro hjem hvert til sitt. Vi takker for en fantastisk helg, og gleder oss til å se dere igjen neste år!! Vi må også gi en stor takk til ANSA Gdansk for strålende hjelp med organiseringen.

IMG_1150