Games of ANSA UK

13-15 Februar gikk Games of ANSA UK av stabelen. Denne gangen gikk turen til Cardiff, hovedstaden i Wales. Cardiff er en relativt liten by, men med et bredt tilbud av historiske severdigheter, spennende attraksjoner og et yrende uteliv. Men formålet med helgen var ikke sightseeing, det var nemlig duket for UK`s viktigste mesterskap: GAUK. Femti deltakere fra hele Storbritannia, ANSA Irland, ANSA president Madeleine Mowinckel, og Jakob Aure fra HS hadde tatt turen til Cardiff for å være med. Etter at alle deltakerene hadde sjekket inn på hotellet brukte vi fredag kveld til et trivelig gjensyn med andre ANSAere på et lokalt mikro-bryggeri. Dette var riktig god stemning, og en perfekt start på helgen!
232442

Lørdag morgen etter frokost, samlet vi oss på hotellet. Første del av lekene foregikk nemlig i et stort konferanserom. Deltakerne ble delt opp i lag, og lekene fikk en pangstart med ballongkamp som dagens første øvelse. Her var det tydelig at lagene hadde lyst til å starte sterkt. Lekene fortsatte med stollek og mimelek. Selv om noen av øvelsene bar preg av å ha hentet inspirasjon fra en typisk «barnebursdag» var det få som sparte på kruttet. Dette var kjempe gøy. Men olympiske/GAUK leker tar på, og det var på tide med en liten matbit. Etter lunsj dro vi videre til Bute Park for rebusløp. Dette var en flott park i hjertet av Cardiff og heldig med været var vi også.

asdass

Her hadde ANSA UK styret plassert seg på ulike steder i parken med forskjellige poster som lagene skulle gjennom. I riktig ANSA-stil hadde president Madeleine Mowinckel ansvaret for å teste lagene i ANSA-kunnskaper. Men for og virkelig sette samarbeidet innad i lagene på prøve var også spørsmål som: «Er sjakk en sport?» tatt med. De andre postene inkluderte stafetter, hinderløype med bind for øynene, egg-dropp og appelsinkasting. Innsatsen, humøret og lagånden skortet det ikke på.

12

Vinnerne av lekene ble premiert med melkesjokolade og diplom for heroisk innsats. Lørdag kveld var det felles middag på hotellet. Gamle ANSA-sanger ble selvfølgelig sunget av full hals, og det var tydelig at det hadde vært en velykket helg i Cardiff. Takk til alle som var med for noen veldig artige dager!