ANSA Australias Organisasjonskurs 2015

I slutten av mars var det igjen duket for ANSA Australias årlige Organisasjonskurs. Engasjerte tillitsvalgte fra nesten alle kanter i Australia kom til Sydney for en langhelg med faglige og sosiale aktiviteter. Her fikk både nye og gamle styremedlemmer en grundig gjennomgang av hva det innbærer å være tillitsvalgt i ANSA. Det var også lagt til rette for samtaler mellom byene, hvor man kunne lære av hverandre – alt fra tips til arrangement til hvordan verve flere ANSA-medlemmer.

Det ble mye tid til sosialisering i løpet av helgen. Torsdag kveld samlet alle seg på hostellet for en hyggelig start på helgen. Allerede her ble vi godt kjent med hverandre.

Etter en vellykket overstått kursdag fredag, dro vi alle mann til Bondi for å grille hjemme hos jentene i ANSA Sydney. Dette ble som vanlig en sen kveld, men alle satt fint på plass i kurslokalet lørdag morgen, klare for nye impulser. Kurset på lørdag ble avsluttet med presentasjon av lokallagene. Vi hadde ikke sendt ut mye informasjon på forhånd på hvordan denne oppgaven skulle løses, så her kunne man tolke det som man ville. Det var stor variasjon i presentasjonene, og mye latter involvert. ANSA Sunshine Coast dro av med seieren med en svært original fremførelse av lokallaget sitt.

Etter en fotoseanse foran Sydney Opera House, avsluttet vi årets Organisasjonskurs på ekte ANSA-vis med bankett lørdag kveld.

ansa australia, australia, ansa, association of norwegian students abroad, sydney, organisasjonskurs, sydney opera house, sydney harbour, new south wales, org. kurs, tillitsvalgte, engasjert