ANSA Asia Convention 2015, tilbakeblikk

ANSA medlemmer som deltok på AAC 2015

      ANSA medlemmer som deltok på AAC 2015

I slutten av februar/begynnelsen av mars arrangerte ANSA Kina sitt årlige arrangement, ANSA Asia Convention, sammen med ANSA Singapore og ANSA Japan. Norske studenter og bedrifter i regionen ble invitert til å delta på denne fire dager lange eventen i Hong Kong, hvor hovedmålet er å lage en møteplass for norske studenter og bedrifter i Asia. 80 Norske studenter fra Kina, Singapore, Japan, Korea, USA og Norge fikk alle en opplevelse for livet som er få andre Nordmenn forunt!11092941_10153168305306063_1082268397_n

       Trikketur gjennom Hong Kongs gater

Det ble fire fullpakkede dager hvor vi fikk oppleve essensen av hva denne verdensmetropolen har å tilby; fra et pulserende storbyliv med shopping og nattklubber, tradisjonell kinesisk kultur, finans og shipping til rolig strandliv i flott natur.

Vi startet arrangementet med en trikketur gjennom Hong Kongs gater, som også ble en veldig bra mulighet for å bli kjent med nye venner. Deretter ble det en ny dag med spennende foredrag fra store norske bedrifter i Asia, hvor de snakket om utfordringer og muligheter i denne regionen. Vi hadde også besøk fra ambassaden i Beijing og Innovasjon Norge i Shanghai som snakket mer om hvordan det er å være grunder i Asia og viktigheten av å ha norske studenter her.

img_6884

 Erik Aaberg snakker om Jotun

 

Den siste dagen hadde vi fritt program, men arrangerte turer for de som ville være med til Stanley eller Victoria Peak. I Stanley kunne vi bare slappe av og nyte strender og små markeder, selv om det var litt for kaldt til å bade. Victoria Peak er et nesten obligatorisk stoppested første gangen man er her. På “toppen” av Hong Kong med utsikt over hele byen, omgitt av trær og utrolig fin utsikt.

20140222_072551367_ios

   Utsikt fra Victoria Peak

Arrangementet ble avsluttet med en flott bankettmiddag på kvelden etter noen dager med mange nye opplevelser, nye erfaringer og 80 nye venner! Vi i ANSA Kina gleder oss allerede til neste år og vi håper å møte minst like mange deltakere da! Zaijian!