ANSA Veterinær: Planleggingsdag

Helgen etter påskeferiens ”gulfeber”, uendelige sjokoladespising og ski gående bølge hadde lagt seg, var det tid for planleggingsmøte for oss i ANSA Veterinær. Med tog fra Slovakia, kom nestleder Hanne Aakerholm og styremedlem Veronica Eide frem til Budapest hvor leder og økonomiansvarlig (Tine Siren Strand og Luke Eggins) ventet spent. En liten introduksjon til byens natteliv med påfølgende nattmat var obligatorisk før vi skulle ”get down to business”.

Lørdagen våknet vi opp til knallvær og en temperatur enhver ville vært fornøyd med. Vi satte oss på en uterestaurant hvor de store planene ble lagt. Det vil bli mye interessant lesestoff å finne her på bloggen i tiden fremover, og vi ønsker også en konkurranse i løpet av sommeren. Følg med!

Årets fagseminar har slått sine første røtter, og vi er godt i gang med planleggingen av tidenes helg i Budapest, oktober 2015. Vi har mange spennende temaer og foredragsholdere på agendaen, så vi håper at dere vil la dere friste og ta turen i den anledning!

Vi i ANSA Veterinær ønsker dere alle en riktig god helg! 😀

Av: Tine Siren Strand, leder ANSA Veterinær

annnnsa vet

Er du veterinærstudent (også i Norge), og ønsker å bidra med et innlegg på denne bloggen? Ta kontakt med oss på Facebook siden vår https://www.facebook.com/#!/ansavet?fref=ts, eller på mail: veterinaer@ansa.no