ANSA Sveits: Landsmøte 2015

Bonjour!

Sist helg ble det holdt Landsmøte for ANSA Sveits i studentbyen Lausanne, som ligger i den fransktalende delen. Møtet ble holdt på École Hôtelière de Lausanne – grunnlagt i 1893 som verdens første Hotell Management skole. Her møttes det gamle styret, nye og engasjerte studenter, hovedstyremedlem Jakob og Sjømannsprest Bjørn-Olav til et uforpliktende og informativt Landsmøte. Her snakket vi om året som hadde vært, våre arrangementer; hva som var bra, eventuelle forbedringer, samarbeid med andre ANSA-land og Sentralt og ikke minst var det tid for å velge et nytt styre for det kommende skoleåret.

LM

Gullpåskeharen var selvfølgelig med som ANSA Sveits' maskott og ble følgelig overrukket til HS-medlem Jakob etter møte :)
Gullpåskeharen var selvfølgelig med som ANSA Sveits’ maskot og ble følgelig overrukket til HS-medlem Jakob etter møte 🙂

 

I år ble styret enstemmig vedtatt og  består av 4 medlemmer: Landsleder Nikolai, nestleder Torgeir (ikke tilstede), økonomiansvarlig Iselin og informasjonsansvarlig Caroline!

nyttstyre

 

deltakere
Deltakerne var godt fornøyd med møtet! Her ser du det gamle styret bak, det nye foran    samt HS-representant Jakob

 

Etter møtet ble det litt fritid før dagen ble avsluttet med felles middag. Vi i det gamle styret takker alle deltakere og ønsker nytt styre masse lykke til!

PS: Vil du vite mer om studier i Sveits? Sjekk ut sidene til ANSA sentralt HER eller følg ANSA Sveits på Facebook og Instagram  

// ANSA Sveits