ANSA Tsjekkia: Quizmaster 2015

Lørdag 2. mai gikk ANSA Tsjekkias Quizmaster 2015 av stabelen. Quizzere fra både Praha, Brno og vertsbyen Hradec Kralove møtte opp, og det ble som ventet god kok under taket, i kjent ANSA-still.

Tilsammen var vi om lag 80-90 mennesker. Ni lag, de tre beste fra hver by, var med på selve Quizmasteren.  Ellers kunne hvem som helst delta og svare på spørsmål, men de fikk altså ikke være med på den offisielle konkurransen.

På vei til quiz!
På vei til quiz!

For de tilreisende startet dagen allerede på toget til Hradec Kralove. Med godt humør, krutt i kroppene og masse ansiktsmaling ble atmosfæren vridd i riktig retning allerede før deltagerne inntok den ellers fredelige juvelen HK. Vel fremme ble de møtt av ANSA-HK, før de ble innlosjert på et hotell i kjent «øst-blokk-stil». Deretter gikk turen til den lokale «Ølbaren», hvor tørste sjeler fikk smake på det beste ølet HK har å by på.

Why not Zoidberg?

Etter en kjapp spasertur var alle fremme ved puben Springfield,  hvor alt var klart for å huse en god gjeng vinnerlystne quizzere. Etter en liten stund fikk de deltagende lagene satt seg på hvert sitt bord, der snacks og godteri ventet. Så var det tid for høydepunktet alle hadde ventet på: Quizmaster.

Etter tre intense runder, der lagene i teten ble endret etter hver runde, var det på tide å kåre vinneren av Quizmaster 2015. Laget «På Førsteplass» fra Praha stakk knepent av med seieren, 1 poeng foran «Why not Zoidberg?». Pokal, t-skjorter og heder og ære ble deretter utdelt.

Vi i Quiz-gjengen her i HK vil takke for flott oppmøte og kjempegod stemning! Gleder oss til revansj neste år.

Landsleder Marianne og tidligere landsleder Birger
Landsleder Marianne og tidligere landsleder Birger